MEDIA

Επέστρεψε στο «Καλημέρα Ελλάδα» ο Παπαδάκης - «Αναστήθηκε ο Λάζαρος»

Επέστρεψε στο «Καλημέρα Ελλάδα» ο Παπαδάκης - «Αναστήθηκε ο Λάζαρος»

Η μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα» είναι γεγονός. Πίσω στο πλατό ο παρουσιαστής μετά από 19 ημέρες

Έπειτα από 19 ημέρες εκτός πλατό, λόγω της περιπέτειας υγείας που πέρασε με τον κορονοϊό, ο Γιώργος Παπαδάκης επέστρεψε στο «Καλημέρα Ελλάδα», σήμερα Τρίτη.

«Καλημέρα Ελλάδα, ήρθε ο Λάζαρος! Αναστήθηκε», αναφώνησε ο παρουσιαστής κατά την έναρξη της εκπομπής μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά του μετά από τις δυσκολίες που βίωσε

«Αισθάνομαι πολύ καλά που ήρθα στο δεύτερο σπίτι μου. Να σας ευχηθούμε τα καλύτερα, πάνω απ’ όλα υγεία. Ελπίζουμε όλες αυτές τις ημέρες να περάσατε καλά. Υγεία παιδιά. Μετά από αυτό που πέρασα 19 μέρες», είπε στη συνέχεια.

Έκανε μάλιστα και μια... αποκάλυψη στη Μαρία Αναστασοπούλου η οποία τον καλωσόρισε στην εκπομπή: «Σου έχω νέα, δεν με κόλλησες εσύ, εγώ σε κόλλησα. Έψαξα να βρω την μέρα μηδέν, την έχω βρει και δεν πρέπει να ευθύνεσαι εσύ», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Μόνο χθες βγήκα έξω. Την Παρασκευή κάναμε την τελευταία εκπομπή, πριν τα Χριστούγεννα και το βράδυ της ημέρας εκείνης, βγήκα αρνητικός. Έκανα κατάχρηση από rapid test. Πρέπει να έκανα γύρω στα 50 rapid test όλες αυτές τις μέρες. Τη μύτη μου την έχω ξεχειλώσει», δήλωσε έπειτα.