MEDIA

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Πέτρος και Ελισάβετ έρχονται ακόμα πιο κοντά

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Πέτρος και Ελισάβετ έρχονται ακόμα πιο κοντά

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η απαγωγή του Πέτρου και της Ελισάβετ τους φέρνει όλο και πιο κοντά

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο είδε το βράδυ της Δευτέρας το αφοσιωμένο κοινό της δραματικής σειράς «Μαύρο Ρόδο».

Η εξαφάνιση του Πέτρου και της Ελισάβετ έχει προκαλέσει τρόμο στις οικογένειές τους και στο μοναστήρι, οι οποίοι κινούν γη και ουρανό για να τους βρουν. Από την άλλη οι δυο τους μέσα από τη μεγάλη περιπέτεια και τον κίνδυνο που ζουν, έρχονται όλο και πιο κοντά, με τον έναν να μην αφήνει τον άλλον και τα βλέμματα τους να μην μπορούν να κρύψουν τον μεγάλο έρωτα που υπάρχει ανάμεσά τους.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 24 Ιανουαρίου στις 22:50 στο Mega οι τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία να δουν αν οι πρωταγωνιστές θα ξεφύγουν από τον δολοφόνο της Αγγελικής και πόσο κοντά θα έρθουν.

Πιο συγκεκριμένα η Πολυξένη βλέπει μία πλευρά του Λευτέρη που δεν γνώριζε ότι υπάρχει και σοκάρεται με την απόφαση που εκείνος παίρνει για τη σχέση τους. Ο Λουκάς αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Παράσχος παίζει διπλό παιχνίδι.

Ο Παράσχος προσπαθεί να πείσει τον Θέμη ότι οι υποψίες είναι αβάσιμες. Η Κασσιανή με τον Γιώργο προχωρούν την πλεκτάνη τους εις βάρος της Ηγουμένης.

Ο τραυματισμένος Πέτρος και η Ελισάβετ απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο, με ελάχιστη τροφή και νερό, αγωνιούν για τη ζωή τους, την ώρα όμως που η περιπέτεια και ο εγκλεισμός τους φέρνει ακόμα πιο κοντά.