MEDIA

Ποιες σειρές παίρνουν το πράσινο φως για του χρόνου

Ποιες σειρές παίρνουν το πράσινο φως για του χρόνου
Unsplash

Τα στελέχη βρίσκονται σε εντατικές συζητήσεις με τους συντελεστές για την επόμενη χρονιά

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται στα μισά της και η μυθοπλασία είναι, χωρίς αμφιβολία, η μεγάλη νικήτρια. Το κοινό έχει ανοίξει μια μεγάλη αγκαλιά για τις ελληνικές ιστορίες και τα στελέχη των σταθμών έχουν αντιληφθεί ότι αποτελούν το γερό τους χαρτί.

Έτσι, ήδη γίνονται συζητήσεις για το ποιες σειρές θα πάρουν το πράσινο φως, με κάποιες από αυτές να έχουν κλειδώσει.

Στο στρατόπεδο του ALPHA, το σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Ο Παράδεισος των Κυριών» θα έχουν συνέχεια. Η κωμική σειρά, από τις μακροβιότερες παραγωγές, θα πάρει παράταση κι έτσι η Βούλα, ο Μηνάς, ο Ηλίας, η Καίτη, ο Μπάμπης, η Ξένια, ο Άγγελος, η Βέλη, αλλά και η Μένη, η Σοφούλα και ο Ηλίας Κανάτης θα φέρουν για άλλη μια χρονιά τη… Μουρμούρα στη ζωή μας.

Θετικές είναι οι συζητήσεις που αφορούν και στην καθημερινή σειρά εποχής. Η μεταφορά του ιταλικού «IL PARADISO DELLE SIGNORE» έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών και οι ιθύνοντες του ALPHA θεωρούν ότι υπάρχει μέλλον.

Όσον αφορά στον «Σασμό», μπορεί να υπήρξε ένας μικρός προβληματισμός για το πώς η σειρά μπορεί να συνεχίσει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μετά από δύο χρονιές, όμως όλα δείχνουν ότι «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»! Ο «Σασμός», όπως αποδεικνύουν τα καθημερινά νούμερα τηλεθέασης, έχει θέση και στον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν με τους φανατικούς να αδημονούν.

Στο MEGA έχει ήδη ληφθεί η απόφαση ότι «Η Γη της Ελιάς» θα συντροφεύσει τους τηλεθεατές και τη χρονιά 2023-2024. Ο Ανδρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου έχουν αποδείξει ότι πάντα βρίσκουν τρόπο να καθηλώνουν το κοινό, οπότε δεν έχουν λόγο να αγχώνονται για την επιτυχία. Μετά από δύο χρόνια, σίγουρα θα χρειαστεί νέο αίμα στο καστ, ενώ θα υπάρξουν και αποχωρήσεις βασικών πρωταγωνιστών.

Το πράσινο φως, όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, έχει πάρει και η σειρά «Maestro». Η παραγωγή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα επιστρέψει, έπειτα από το «ταξίδι» της στο Netflix, τον Ιανουάριο του 2024. Τα γυρίσματα ξεκινούν την άνοιξη και, όπως αποκάλυψε ο δημιουργός σε συνέντευξή του στη Ναταλία Γερμανού, Παξοί και Αθήνα θα είναι οι βασικοί πόλοι για τους συντελεστές.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Έξαλλοι οι τηλεθεατές με τον Σταύρο: «Πόσο ξεφτίλας...»

Eurovision 2023: Σε ποιο ημιτελικό θα διαγωνισθούν Ελλάδα και Κύπρος