MEDIA

ANT1: Μεγάλες αλλαγές στον προγραμματισμό το επόμενο διάστημα

ANT1: Μεγάλες αλλαγές στον προγραμματισμό το επόμενο διάστημα

Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 «μοιράζουν» ξανά την τράπουλα και ψάχνουν το μπαλαντέρ.

Το δεύτερο μισό της σεζόν έχει ξεκινήσει δυναμικά και οι άνθρωποι των καναλιών «παλεύουν» για να βρουν αυτό το δυνατό χαρτί, που θα αλλάξει την παρτίδα και θα φέρει την πολυπόθητη πρωτιά στη βραδινή ζώνη. Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1, λοιπόν, ανακατεύουν ξανά την τράπουλα και προχωρούν σε σημαντικές αλλαγές.

Συγκεκριμένα, το «Dragon’s Den» μετακομίζει το βράδυ της Παρασκευής, στις 21.30. Ο Σάκης Τανιμανίδης και οι πέντε κορυφαίοι και καταξιωμένοι Έλληνες επενδυτές υποδέχονται Έλληνες επιχειρηματίες και το παιχνίδι ξεκινά. Τα στελέχη έκριναν ότι, χωρίς «Survivor All Star», τα νούμερα τηλεθέασης μπορούν να ανέβουν και το σόου να βρει τη θέση που του αξίζει.

Παράλληλα κι ενώ η σειρά «Εκτός υπηρεσίας» δεν έχει επανέλθει ακόμη στον προγραμματισμό, οι παραγωγές μυθοπλασίας «Ποιος Παπαδόπουλος;» και «Παγιδευμένοι βγαίνουν στον αέρα. Στη λίστα με τις σειρές προστίθενται κάποιες ακόμη… προερχόμενες από τον ΑΝΤ1+. Η αρχή γίνεται την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 21.00 με τη σειρά της Φωτεινής Αθερίδου «The Friend» η οποία κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00. Σε μία φωτεινή Αθήνα, ο πρωταγωνιστής της, ο Ορφέας, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Χρυσοστόμου, έχει τον τρόπο του με τους ανθρώπους. Ξέρει πώς να τους γοητεύει και να τους κάνει να του ανοίγουν την καρδιά τους. Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά του… φίλος επί πληρωμή! Ο Ορφέας αποφεύγει τον έρωτα, ώσπου εισβάλλει στη ζωή του η Πηνελόπη. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σέργιος Κωνσταντινίδης, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Κατερίνα Μαυρογιώργη, Νάνσυ Μπούκλη, Κώστας Μαγκλάρας, Φωτεινή Αθερίδου, Φιόνα Γεωργιάδη, Νίκος Γεωργάκης, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Κατερίνα Μισιχρόνη.

Οι «Σέρρες» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη, έρχεται επίσης στο κανάλι του
Αμαρουσίου. Ο ήρωας, ο Οδυσσέας, ζει στην Αθήνα, μακριά από την οικογένειά
του. Η περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, τον Λευτέρη, τους έχει οδηγήσει στην
αποξένωση. Όταν, όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Οδυσσέα να

επιστρέψει στις Σέρρες, όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Με πρωταγωνιστές τον
αδικοχαμένο Πάνο Νάτση και τους Γιώργο Γάλλο, Λένα Δροσάκη, Μαριλού
Κατσαφάδου, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιώργο Βουβάκη, Κωνσταντίνο Μουταφτσή,
Λουίζα Πυριόχου, Λένα Ουζουνίδου, το σίριαλ θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα.
Μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές μυθοπλασίας που έχουν πραγματοποιηθεί
ποτέ στη χώρα, ένα ελληνικό noir με έντονο γεωπολιτικό χαρακτήρα και ένα
εκρηκτικό πολιτικό θρίλερ, θα καθηλώσει.

Η «Γέφυρα» είναι η ελληνική μεταφορά της σκανδιναβικής αστυνομικής σειράς «Bron/Broen», που έχει προβληθεί σε περισσότερες από 100 χώρες, αποσπώντας δεκάδες βραβεία, ενώ έχει, ήδη, προσαρμοστεί σε έξι χώρες. Στην έβδομη, ελληνική εκδοχή, με πρωταγωνιστές τον Μπουράκ Χακί και τη Μαντώ Γιαννίκου, η αρχική ιστορία εμπλουτίζεται με στοιχεία πολιτικού θρίλερ και προσαρμόζεται στα ελληνοτουρκικά δεδομένα. Εδώ, όλα ξεκινούν όταν ένα πτώμα τοποθετημένο με συμβολικό τρόπο πάνω στη συνοριακή γραμμή της γέφυρας που ενώνει την Ελλάδα με την Τουρκία, αναγκάζει μια Ελληνίδα και έναν Τούρκο αστυνομικό να αναλάβουν την υπόθεση της ασυνήθιστης δολοφονίας, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αποφασίσουν τι έχει μεγαλύτερη σημασία: το καθήκον ή η ζωή τους.

Να σημειωθεί ότι, το επόμενο διάστημα, θα ξαναδούμε στη συχνότητα του ΑΝΤ1 την εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο». Πρόσωπα της πολιτικής, πρόσωπα της πρώτης γραμμής, από την οικονομία και την κοινωνία, πρόσωπα της επικαιρότητας, θα διασταυρώνουν τα ξίφη και τα επιχειρήματά τους με οικοδεσπότη τον Νίκο Χατζηνικολάου. Με τις εκλογές να φαίνονται στον ορίζοντα, οι ιθύνοντες του σταθμού του Αμαρουσίου θέλουν να επενδύσουν πολύ στο κομμάτι της ενημέρωσης.