MEDIA

Τηλεθέαση: Ποιοι σάρωσαν την Κυριακή σε όλες τις ζώνες

Τηλεθέαση: Ποιοι σάρωσαν την Κυριακή σε όλες τις ζώνες

Υπάρχουν προγράμματα που καταφέρνουν να ξεχωρίζουν σε τηλεθέαση την Κυριακή

Τα Σαββατοκύριακα, το παιχνίδι της τηλεθέασης είναι πιο δύσκολο. Κι αυτό γιατί
ο κόσμος χαλαρώνει, ξεκουράζεται, βγαίνει βόλτες και δεν καθηλώνεται τόσο
εύκολα να παρακολουθήσει προγράμματα. Όμως, υπάρχουν εκπομπές και σειρές
που σαρώνουν σε ποσοστά τηλεθέασης και βγαίνουν νικητές.

Έτσι, χθες, η μέρα ξεκίνησε δυναμικά για τον ALPHA. Το μαγκαζίνο του Νίκου Μάνεση, «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», έκανε 21% στο σύνολο και 18,2% στους τηλεθεατές 18-54. Στη μεσημεριανή ζώνη, η πρωτιά παρέμεινε στον ALPHA καθώς η Ναταλία Γερμανού ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια. Η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» άγγιξε το 18% του συνόλου και το 17% του δυναμικού κοινού.

Τα απογεύματα της Κυριακής, το «Chase» παίρνει προβάδισμα αν και τα νούμερα που συναντάμε είναι χαμηλά. Το τηλεπαιχνίδι του MEGA έκανε 13,2% στο σύνολο και 12,3% στο δυναμικό κοινό. Το «MasterChef» έκανε 6,6% και 9,2% αντίστοιχα.

Στη βραδινή ζώνη, νικητής ήταν το «Survivor All Star». Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, παίζοντας χωρίς «Σασμό» απέναντι», καταφέρνει να βρίσκεται ψηλά τα βράδια της Κυριακής. Το παιχνίδι, χθες, άγγιξε 24,3% στο σύνολο και 23,7% στο δυναμικό κοινό. Με όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο, με την άφιξη των νέων παικτών, τις εντάσεις και τους καβγάδες, με το ειδύλλιο της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. «Η Γη της Ελιάς», στην prime time, μπορεί να έκανε 24,6% στο σύνολο, όμως στο δυναμικό αρκέστηκε στο 15,2%. Το «Μαύρο Ρόδο», που πήρε το lead in από την προαναφερθείσα παραγωγή μυθοπλασίας του MEGA, έκανε 20,4% στο σύνολο και 13,9% στους τηλεθεατές 18-54.

Η σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που ξεκίνησε στις 20.00, έκανε 11,2% στο σύνολο και 16,1% στο δυναμικό κοινό. Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» του ΑΝΤ1 έκανε 16,2% στο σύνολο και 12,3% στο δυναμικό κοινό.

Σχετικές ειδήσεις

Τηλεθέαση: Συνεχίζονται οι μάχες στη βραδινή ζώνη - Ποιος κερδίζει

Τηλεθέαση: Εντυπωσιακά νούμερα για τον Σασμό - Τι έκανε το Survivor

Τηλεθέαση: Τι ποσοστά σημειώνει το Survivor All Star μετά την είσοδο των νέων παικτών