MEDIA

Γη της Ελιάς και Σασμός: Αλλάζουν οι ημέρες προβολής 

Γη της Ελιάς και Σασμός: Αλλάζουν οι ημέρες προβολής 

Λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη, τα κανάλια αλλάζουν το πρόγραμμά τους 


Η τραγωδία στα Τέμπη έχει οδηγήσει τους τηλεοπτικούς σταθμούς σε αλλαγές του προγράμματός τους. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, «Η Γη της Ελιάς» και ο «Σασμός» θα συντροφεύσουν τους τηλεθεατές και απόψε το βράδυ, ενώ θα βγουν στον αέρα με νέα επεισόδια αύριο Σάββατο και Κυριακή.

Συγκεκριμένα, η παραγωγή μυθοπλασίας του MEGA θα αντικαταστήσει αύριο τη μουσική εκπομπή «Σπίτι με το MEGA».

Οι εξελίξεις θα είναι πολλές, καθώς θα δούμε την Ασπασία να μιλάει στη Δήμητρα για κάτι που ανακάλυψε στο γραφείο του Δημοσθένη, καθώς έχει αρχίσει να αμφιβάλλει για πολλά πράγματα. Ο Ισίδωρος κάνει κουβέντα στη Μαρίνα και, τελικά, την πείθει να μπει συνδικαιούχος στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Μάνου.

Η Ειρήνη κρατάει το φλερτ της με τον Λεωνίδα κρυφό, αλλά οι γονείς της το υποψιάζονται. Ο Φίλιππος και η Βασιλική βγαίνουν ραντεβού και κάνουν μια «τρέλα» για να αναζωπυρώσουν το πάθος τους. Η Μυρτάλη πάει στην Αστυνομία για να κάνει αίτηση για άδεια οπλοφορίας, τελικά όμως καταλαβαίνει ότι δεν θα είναι και τόσο εύκολο όσο νόμιζε...

Ο Στάθης και η Εύα συναντιούνται στον δρόμο και μιλάνε, από απόσταση τους βλέπει ο Χρήστος και το παρεξηγεί! Η Ιουλία ανακοινώνει στον Ισίδωρο πως τον Ιούνιο παντρεύεται τον Στάθη! Το κρυφό ειδύλλιο Γιώργη - Ευτυχίας αποκαλύπτεται, αφού ο Στάθης τούς βλέπει να φιλιούνται! Η υιοθεσία της Αγγελικής εγκρίνεται και η μικρή είναι πλέον επίσημα μια Βρεττάκου!

Τι θα συμβεί με τον «Σασμό»

Η σειρά του ALPHA, καθώς δεν προβλήθηκε Τετάρτη και Πέμπτη, θα βγει στον αέρα απόψε, αύριο και την Κυριακή.

Ο Αντώνης προσπαθεί να στριμώξει τον Φαρμάκη, ενώ η Αιμιλία δείχνει εγκλωβισμένη από τους ανωτέρους της. Ο Μαθιός, θολωμένος από τη μοναξιά στη σπηλιά και από τη στέρηση των δικών του, κάνει μια ριψοκίνδυνη κίνηση. Ο Αντώνης και η Μαρίνα ορίζουν ημερομηνία γάμου. Την ίδια στιγμή η Άσπα μετακομίζει στο σπίτι του Μύρου. Η Αργυρώ ψάχνει μάταια μια ευκαιρία να μιλήσει στον Αστέρη, που είναι πια αποφασισμένος να είναι μαζί της, παρά τις αντιρρήσεις της μάνας του, ενώ ο Μαθιός και η Βασιλική τού συμπαραστέκονται. Η παπαδιά δίνει καταφύγιο στην Τζένη, που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ο Ευθύμης απειλεί τον Δημήτρη, για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Η Ελενα γυροφέρνει τη Θοδώρα, που νομίζει πως ενδιαφέρεται για τον Λευτέρη.

Η Αιμιλία μελετά τον φάκελο του Πάνου, ενώ την ίδια στιγμή ο Αντώνης διατάζει τη σύλληψη του Ευθύμη. Η Βασιλική πείθει τον Μαθιό να εμφανιστεί στην Αστυνομία για κατάθεση, την ώρα που η Ελενα εισχωρεί όλο και περισσότερο στη ζωή του Λευτέρη. Η Άσπα μοιάζει να κάνει μια νέα αρχή στο σπίτι του Μύρωνα, ενώ η Μαρίνα συνεχίζει τις ετοιμασίες του γάμου της με τον Αντώνη. Η Καλλιόπη θα απευθύνει μια τελευταία προειδοποίηση στον Παύλο για τον Φαρμάκη, ενώ ο Ευθύμης θα δεχτεί στο κρατητήριο μια απρόσμενη επίσκεψη.

Σχετικές ειδήσεις:

Τηλεθέαση: Ποιες εκπομπές κέρδισαν το κοινό για ενημέρωση – Τι έγινε στη βραδινή ζώνη

Ανατροπή με το Survivor All Star – Τι θα γίνει με το «Voice» και την Κορομηλά