MEDIA

Ανατροπή με το Survivor All Star – Τι θα γίνει με το «Voice» και την Κορομηλά

Ανατροπή με το Survivor All Star – Τι θα γίνει με το «Voice» και την Κορομηλά

Η μία αλλαγή μετά την άλλη έρχονται από τους τηλεοπτικούς σταθμούς

Η τραγωδία στα Τέμπη έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα στα κανάλια, με τα στελέχη να προχωρούν σε αλλαγές και μετακινήσεις προγραμμάτων. Έτσι, ενώ μέχρι το απόγευμα οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ είχαν αποφασίσει να προβάλλουν κανονικά το αποψινό επεισόδιο του «Survivor All Star», τα πλάνα άλλαξαν.

Απόψε, στις 21.00, θα βγει στον αέρα έκτακτη ενημερωτική εκπομπή και το ριάλιτι επιβίωσης θα μπει και πάλι στον «πάγο». Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, από αύριο θα επανέλθει στην κανονική ροή του προγράμματος με την ψυχαγωγία να παίρνει και πάλι θέση.

Αν δεν αλλάξει κάτι ξανά, αύριο το βράδυ θα προβληθεί το παιχνίδι με τους Κόκκινους και τους Μπλε να επιστρέφουν στους στίβους μάχης. Μάλιστα, όπως φαίνεται, θα παιχτεί επεισόδιο και το Σάββατο το βράδυ αφού το «Voice» -χωρίς να έχει «κλειδώσει» κάτι- πιθανολογείται ότι δεν θα δώσει ραντεβού με το κοινό.

Η σκέψη αυτή έχει να κάνει με την απόφαση τόσο του MEGA όσο και του ALPHA να μην βγάλουν τα επεισόδια των μουσικών εκπομπών «Σπίτι με το MEGA» και «Just the 2 of us».

Το Σάββατο 4 Μαρτίου, στο MEGA, οι τηλεθεατές αντί για την εκπομπή με τη Ρούλα Κορομηλά θα παρακολουθήσουν ένα νέο επεισόδιο από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς». Αμέσως μετά από αυτό, στις 22.40 θα προβληθεί η ταινία «Πολίτικη Κουζίνα».

Στον ALPHA, αντίστοιχα, το κενό του «Just the 2 of us» στο πρόγραμμα θα καλυφθεί μέσα από τη μυθοπλασία και συγκεκριμένα από τις σειρές «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Σασμός» και «Αυτή η νύχτα μένει», οι οποίες θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τις 20.00 και διαδοχικά.