MEDIA

Χαμός στο Survivor All Star: «Απασφάλισε» η Ελευθερία – «Μαρτίκα είσαι ψεύτης, δειλός και killer»

Χαμός στο Survivor All Star: «Απασφάλισε» η Ελευθερία – «Μαρτίκα είσαι ψεύτης, δειλός και killer»

Survivor All Star: Δεν έχουν τέλος οι κόντρες στην καλύβα των Κόκκινων 

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στην ομάδα των κόκκινων, στο Survivor All Star, με την Ελευθερία Ελευθερίου να ξεσπά κατά του Σπύρου Μαρτίκα.

Η νέα παίκτρια της ριάλιτι επιβίωσης σε προσωπική της συνέντευξη έριξε τα βέλη της κατά του Μαρτίκα στολίζοντάς τον με διάφορα κοσμητικά επίθετα, θυμίζοντας κατά πολλούς μια... καλτ προσωπικότητα της ελληνικής τηλεόρασης.

«Είναι ψεύτης, απαράδεκτος, αδίστακτος, δειλός, ανακατώστρας και killer», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κύπρια τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο:

Εν τω μεταξύ χαμός προκλήθηκε και στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor All Star μεταξύ του Σπύρου Μαρτίκα και της Ελευθερίας Ελευθερίου με αφορμή την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

Οι συμπαίκτες του περσινού νικητή του Survivor ψάχνουν να βρουν ποιος ευθύνεται πίσω από την απόφασή του αυτή, με τον Νίκο Μπάρτζη, να στρέφεται εναντίον της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, λέγοντας ότι στα πρόσωπά τους βλέπει υποκρισία.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (6/3) η Κύπρια τραγουδίστρια που θεωρείται η... πέτρα του σκανδάλου αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Σχίζα: «Δεν ήταν ευχάριστο που έφυγε ο Στάθης. Γνώριζα ότι ήταν πεσμένος ψυχολογικά. Ερχόμενος στο παιχνίδι είχαμε μιλήσει για αυτό. Επειδή είχα μιλήσει με τους φίλους του έξω, του έδωσα ένα boost κι ήταν πολύ καλύτερα για λίγες μέρες. Δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο για τον Στάθη, ήταν ένας πολύ καλός παίκτης, που τον χρειαζόταν η ομάδα κι επειδή έχω ακούσει ότι κάποιοι χάρηκαν με την αποχώρησή του, θεωρώ ότι πρέπει να είσαι πολύ "μικρός" για να χαρείς με έναν παίκτη που έκανε οικειοθελή αποχώρηση».


Σχετικές ειδήσεις