MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Με αίμα θα βαφτεί το φινάλε της σειράς

Η Γη της Ελιάς: Με αίμα θα βαφτεί το φινάλε της σειράς

Η Γη της Ελιάς: Ολοένα και πληθαίνουν τα spoilers για το τέλος του δεύτερου κύκλου

«Η Γη της Ελιάς» είναι από τις σειρές που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, εδώ και δύο χρόνια. Η παραγωγή μυθοπλασίας του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου σημειώνει υψηλά ποσοστά, ενώ ήδη έχει πάρει το πράσινο φως για του χρόνου.

Τα spoilers, μάλιστα, για το φινάλε της δεύτερης σεζόν είναι πολλά. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα βαφτεί με αίμα. Η Αφροδίτη Λιάντου, που έχει δηλώσει ότι θα αποχωρήσει από τη σειρά, μίλησε στο ΤΥΠΟΣ TV δίνοντας το μεγαλύτερο spoiler.

«Η Μυρτάλη δεν θα έχει καλό τέλος. Τα πράγματα με τον Αλέξη γίνονται δύσκολα και προσπαθεί να βρει διέξοδο για να ξεφύγει από εκείνον - και όχι μόνο. Με τη συμπεριφορά της έχει ανοίξει πολλά μέτωπα και προσπαθεί να δει πώς θα πορευτεί… Φαντάζομαι όμως ότι μάλλον θα τη σκοτώσει ο Αλέξης», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως φαίνεται, η Μυρτάλη θα πεθάνει από τα χέρια του Αλέξη ενώ ο τελευταίος θα αυτοκτονήσει. Ένας ακόμη θάνατος όμως θα συνταράξει τη Μάνη. Ο Άρης, μετά τα μπλεξίματα με τον Δημοσθένη και τη φυλάκιση λόγω ναρκωτικών, θα αυτοκτονήσει μέσα στο κελί σκορπώντας θλίψη σε Εύα και Αντιγόνη.