MEDIA

Survivor All Star: Το παιχνίδι γίνεται «στρατηγικό» - Ισοψηφία και δύο Μπλε υποψήφιοι

Survivor All Star: Το παιχνίδι γίνεται «στρατηγικό» - Ισοψηφία και δύο Μπλε υποψήφιοι
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor All Star: Δύο ακόμα υποψήφιους προς αποχώρηση έμαθαν το βράδυ της Τρίτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Το επεισόδιο της Τρίτης ξεκίνησε με τους να συζητούν το αγώνισμα ασυλίας.

«Μπαίνουμε στη διαδικασία να ψηφίσουμε από την πρώτη ασυλία. Δηλαδή αν χάσουμε και αύριο, σου βάζω το χειρότερο σενάριο, αν χαθούν και οι 3 ασυλίες», ξεκίνησε να λέει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πριν τη διακόψει ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος της είπε ότι είναι πολύ πιθανό να βγει υποψήφιος ο Σάκης Κατσούλης.

«Θα βγει και ο Σάκης σου. Αν βγει ο πρώτος και ισοβαθμίσουμε; Μαθηματικά ξέρεις αγάπη μου;», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Εκνευρισμένος ο Βασάλος

Την άποψή του για τα στατιστικά και για την ψηφοφορία που έβγαλε τον Στέλιο Χανταμπάκη υποψήφιο μίλησε στον τηλεοπτικό του χρόνο ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι για πρώτη φορά ο παίκτης των Κόκκινων εμφανίστηκε ενοχλημένος σε σχέση με την κουβέντα που γίνεται για τα στατιστικά στα οποία κατέχει την προ-τευλευταία θέση.

Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του: «Ποιος την έχει πιο μεγάλη τη… στατιστική είναι εδώ μέσα».

«Πόσο καλύτερος είναι ο Στέλιος από τον Κόρο, από τον Τάκη ή από εμένα; Τις τελευταίες δυο εβδομάδες που πάνε όλα χάλια και χάνουμε πόσο καλύτερος είναι ο ένας από τον άλλον; Για πείτε μου. Γιατί σε κάποιους χτυπάει άσχημα. Είμαστε όλοι στο ίδιο επίπεδο. Ο καθένας προσπαθεί να δικαιολογήσει τη ψήφο του, με τα δικά του κριτήρια», τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Ό,τι έχει να κάνει με αντίληψη, στατιστικά, αγωνιστικότητα, για μένα είναι αστειότητες, τα ακούω βερεσέ. Πες είναι φίλος μου και δεν τον ψηφίζω. Τι πιο ειλικρινές από αυτό;» απασφάλισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Survivor All Star.

«Αν χάσουν την ασυλία, ο Σάκης θα είναι υποψήφιος»

Ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε για το πώς ψηφίζει η ομάδα των Κόκκινων και πώς θα επηρέαζε τους Κόκκινους μια νίκη των Μπλε στην ασυλία.

«Μια νίκη δική μας θα οδηγήσει τον Σάκη Κατσούλη κατόπιν συνεννόησης σε υποψηφιότητα. Αυτό θα συμβεί. Αν χάσουν την ασυλία, ο Σάκης θα είναι υποψήφιος. Αυτό δεν κάνανε με τον Στέλιο; Πάμε να δούμε, λοιπόν, συνεννοούνται ή δεν συνεννοούνται; Γιατί χθες συνεννοήθηκαν», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Για να παραμείνουν κάποιοι στο παιχνίδι θα πουλήσουν ακόμη και την μάνα τους»

Πολλοί ήταν αυτοί που βρήκαν άδικη την υποψηφιότητα του Στέλιου Χανταμπάκη, με την Σταυρούλα Χρυσαειδή αλλά και την Στέλλα Ανδρεάδου να παίρνουν θέση υπέρ του.

Η Στέλλα Ανδρεάδου δήλωσε σε προσωπική της συνέντευξη πως το παιχνίδι έχει γίνει αρκετά στρατηγικό και πως κάποιοι θα πουλούσαν ακόμη και την μητέρα τους, για να παραμείνουν στο Survivor All Star.

«Θα δούμε όλοι μαζί και εμείς και ο κόσμος αδιανόητα πράγματα γιατί το παιχνίδι είναι τόσο στρατηγικό, τόσο σκληρό που για να παραμείνουν κάποιοι στο παιχνίδι θα πουλήσουν ακόμη και την μάνα τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η Στέλλα.

Νίκη - ανάσα για την κόκκινη ομάδα

Ο... τροχός μετά από καιρό γύρισε και οι Διάσημοι κέρδισαν το δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Ένταση μεταξύ Τάκη - Στέλιου

Ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ Τάκη Καραγκούνια και Στέλιου Χαντάμπακη κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ασυλίας, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star με τον πρώτο να κατηγορεί τον δεύτερο ότι δεν είχε την στάση που θα έπρεπε όταν τον κατηγορούσαν οι Μπλε.

«Τι θέλεις να πεις για μένα», ρωτούσε ο Στέλιος τον Τάκη, με τον Σάκη Κατσούλη να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, την ώρα που έπρεπε να αποφασίσουν τα ματσαρίσματα για τον αγώνα.

«Τώρα που τα έκανες σαν τα μούτρα σου θες να πεις τι έγινε, είπε ο Στέλιος στον Τάκη. «Έχεις νεύρα και τα μεταφέρεις» πρόσθεσε, με τον Τάκη να τον κατηγορεί, «πιστεύω ότι έχεις μιλήσει με την Σταυρούλα».

Έξαλλος ο Κατσούλης με τη Ρουμελιώτη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχασε και παραπονέθηκε στον Σάκη Κατσούλη ενώ εκείνος ενοχλήθηκε από τη συμπεριφορά της.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο Σάκης επέλεξε να βοηθήσει τη συμπαίκτριά του κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, κάτι που μπέρδεψε τη Μαριαλένα.

Όπως είπε η ίδια έχασε τη συγκέντρωσή της λόγω αυτής της βοήθειας του Σάκη, ενώ εκείνος διαφώνησε μαζί της καθώς της είπε ότι τέλειωσε πρώτη το παζλ, επομένως δεν είναι δυνατό να έχασε τη συγκέντρωσή της.

«Κάνεις σαν τον Τάκη μερικές φορές», της είπε ο Σάκης και πρόσθεσε «να σε βοηθήσω προσπαθώ».

«Το ένα, δύο ,τρία δεν με βοήθησε. Έχασα τη συγκέντρωσή μου», απάντησε η Μαριαλένα.

Δύο υποψήφιοι για τους Μπλε

Μετά την ήττα οι Μαχητές ξέχασαν... απότομα τις χαρές του Λονδίνου και επέστρεψαν στην παλιά δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν κάποιον δικό τους παίκτη για αποχώρηση.

Η έκπληξη ήρθε στην ψηφοφορία, όπου υπήρξε ισοψηφία και έτσι αντί για έναν παίκτη οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης είδαν δύο να βγαίνουν απόψε στον τάκο.

Ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νικόλας Αγόρου βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση και ψηφίστηκαν από τους συμπαίκτες τους.

Μάλιστα για τον Μαρτίκα αυτή ήταν η 10η φορά που βρέθηκε σε αυτή τη θέση και όλοι περιμένουν να δουν αν θα καταφέρει να βγει και πάλι αλώβητος.