MEDIA

Ο Παράδεισος των Κυριών: Όλες οι λεπτομέρειες για το μεγάλο φινάλε

Ο Παράδεισος των Κυριών: Όλες οι λεπτομέρειες για το μεγάλο φινάλε

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η μεγάλη επιτυχία του ALPHA θα ολοκληρώσει την πορεία της, για φέτος, στις 16 Ιουνίου

Το πρώτο επεισόδιο βγήκε στον αέρα του ALPHA τον περασμένο Σεπτέμβριο και η πορεία της, καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, είναι ανοδική. Η σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» είναι από τις μεγάλες επιτυχίες της χρονιάς με ποσοστά που σταθερά ξεπερνούν το 20% στη ζώνη των 20.00.

Σε λίγο καιρό, στις 16 Ιουνίου, θα αποχαιρετίσει τους τηλεθεατές ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη σεζόν. Οι εξελίξεις, όμως, μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο θα είναι καταιγιστικές.

Στα τελευταία επεισόδια θα δούμε τη Μιράντα να μένει έγκυο και η Αμαλία καταρρέει στην είδηση, καθώς καταλαβαίνει ότι έχει «χάσει» για πάντα τονΝτίνο.

Η Γεωργία μετά το ξέσπασμα ζήλειας που έκανε στον Πάρη, για την Αμαλία, του εξομολογείται τους πραγματικούς της προβληματισμούς και του κάνει μία πρόταση που θα τον βάλει σε σκέψεις… Η περιέργεια οδηγεί την Πιπίτσα στο να κρυφακούσει μια κουβέντα ανάμεσα στην Κούλα και στον Στέφανο που θα την ταράξει. Η Μιράντα μαθαίνει απ’ την αδερφή της ότι ο Χρηστίδης την κακοποιούσε κι εκείνη μικρή, όμως το νέο για τον πατέρα τους και τον Χρηστίδη, θα την διαλύσει.

Ο Πάρης αποφασισμένος να μην χάσει την Γεωργία της κάνει πρόταση να αρραβωνιαστούν, ώστε να συγκατοικήσουν. Θα δεχτεί η Γεωργία αυτή τη φορά;… Η Αμαλία έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μετά από συγκλονιστικό μυστικό που της αποκάλυψε ο πατέρας της. Το μόνο της μέλημα είναι να μιλήσει στην Μιράντα. Η κυρία Ματούλα προσπαθεί με κάθε τρόπο να την μεταπείσει… Θα τα καταφέρει, ή η Αμαλία δεν μπορεί να αντέξει να κουβαλήσει ένα τέτοιο βάρος μόνη της;

Ο Αποστόλης αναγκάζει την Όλγα να κάνει κάτι που δεν θέλει και ο Μεμάς βρίσκει μια δουλειά στην οποία η Σύρμω του απαγορεύει να πάει. Ο Μάρκος εκφράζει τις αμφιβολίες του για τον αρραβώνα της Γεωργίας με τον Πάρη και η Πιπίτσα χάνει τον αρχικό ενθουσιασμό της όταν μαθαίνει ότι έχει χάσει όλη του την περιουσία. Η Μιράντα και ο Ντίνος παίρνουν μια σημαντική απόφαση, ενώ η Αμαλία παλεύει μέσα της να βρει ποιο είναι το σωστό, να πει στη Μιράντα την αλήθεια ή να σωπάσει για πάντα; Ποια απόφαση θα πάρει τελικά και ποιος θα προσπαθήσει να την αποτρέψει;