MEDIA

Αέρας ανανέωσης πνέει στον ALPHA - Οι νέες σειρές και εκπομπές που θα δούμε

Ναταλία Γερμανού

Ο ALPHA ετοιμάζεται για μία δυνατή επόμενη χρονιά

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώνεται η τηλεοπτική σεζόν για τον ALPHA, καθώς τόσο οι εκπομπές όσο και οι σειρές σημειώνουν υψηλά ποσοστά δίνοντας πρωτιές στο κανάλι. Οι ιθύνοντες έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην επόμενη χρονιά και τα νέα πρότζεκτ φαντάζουν μεγαλεπήβολα.

Στο κομμάτι της μυθοπλασίας έχουν «κλειδώσει» τρεις καινούργιες παραγωγές. Ο Αντώνης Αγγελόπουλος επιστρέφει τηλεοπτικά σκηνοθετώντας μία σειρά με τίτλο «Φόνοι στο καμπαναριό». Ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες, όπως «Παρά πέντε», οι «Γοργόνες», «Είσαι το ταίρι μου», «Εγκλήματα, ετοιμάζεται για ηχηρό come back με δόσεις άφθονου γέλιο και σασπένς. Αν και ακόμη δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για το σενάριο, οι δύο βασικές πρωταγωνίστριες θα είναι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Ρένια Λουιζίδου.

Μία ακόμη σειρά που θα συζητηθεί είναι μεταφορά του βιβλίου «Το προξενιό της Ιουλίας», που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Πολίτη. Η ιστορία επικεντρώνεται στο προξενιό της Ιουλίας Βένιου με τον μεγαλοκτηματία Γιωργίκη Προβιό, που έμελλε να γίνει το σπουδαίο νέο ολάκερου του κάμπου της Λάρισας. Έπειτα από μερικά χρόνια, ο επίλογος του γάμου της σφραγίζεται με τη δολοφονία του συζύγου και της τρίχρονης κόρης της. Η ίδια, έχοντας καταδικαστεί σε θάνατο, παραμένει αμίλητη, αποδεχόμενη τη μοίρα και, συνεκδοχικά, την ενοχή της. Έξι ημέρες πριν από την εκτέλεσή της, η νεαρή δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Γκίκα προσπαθεί να της πάρει μια συνέντευξη μέσα στις Φυλακές Αβέρωφ, όπου και κρατείται.

Η λίστα με τα νέα σίριαλ ολοκληρώνεται με τον «Γιατρό». Βασισμένο στο ιταλικό φορμάτ «Nelle tue Mani», στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα βρεθούν οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Δήμητρα Σιγάλα, Μανώλης Κλωνάρης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Βασιλική Τρουφάκου. Ο κεντρικός ήρωας είναι επικεφαλής του παθολογικού τμήματος ενός νοσοκομείου και η ιστορία ξεκινάει όταν, μια μέρα ο πατέρας ενός αγοριού που πέθανε πρόσφατα στην παθολογική πτέρυγα λόγω ενός λάθους της ιατρικής ομάδας, πηγαίνει στο νοσοκομείο οπλισμένος και τον πυροβολεί στο κεφάλι. Το τραύμα προκαλεί στον γιατρό απώλεια μνήμης και ξεχνά τα 12 τελευταία χρόνια της ζωής του.

Ο ALPHA, όμως, έχει σκοπό να ποντάρει ιδιαίτερα και σε νέες εκπομπές, τηλεπαιχνίδια, σόου. To «Πιο Μεγάλο Παζάρι», που έχει προβληθεί σε πάνω από 24 χώρες παγκοσμίως και έχει μοιράσει τεράστια δώρα σε εκατοντάδες τυχερούς συμμετέχοντες, έρχεται στον κανάλι τη νέα σεζόν. Οι συμμετέχοντες επιλέγονται ανάμεσα από το κοινό και μέσα από διασκεδαστικές και πρωτότυπες δοκιμασίες, παίζοντας έξυπνα και ρισκάροντας, πρέπει να αποφύγουν το ΖΟΝΓΚ και να κάνουν το καλύτερο παζάρι που θα τους χαρίσει πλούσια δώρα και δυνατές συγκινήσεις.

Στον αστερισμό των σόου, νέα άφιξη είναι το «Secret Song» με τη Ναταλία Γερμανού. Στο εξωτερικό το εν λόγω μουσικό πρότζεκτ έχει συνδεθεί με τον Νίκο Αλιάγα. Όσον αφορά στους κανονισμούς, διάσημοι καλεσμένοι εμφανίζονται ένας ένας στο πλατό και στήνεται γύρω από αυτούς μια ενδιαφέρουσα έκπληξη που αφορά ένα μυστικό τραγούδι τους.