MEDIA

Τηλεθέαση: Τι «ψηφίζει» το κοινό το πρωί – Η Σκορδά ανεβαίνει κι ας ετοιμάζεται για αλλαγή ώρας

Τηλεθέαση: Τι «ψηφίζει» το κοινό το πρωί – Η Σκορδά ανεβαίνει κι ας ετοιμάζεται για αλλαγή ώρας

Η πρωινή ζώνη συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον με την τηλεθέασή της

Είναι από τις ζώνες που πάντα σχολιάζεται, καθώς τις τελευταίες χρονιές ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και τα ποσοστά που σημειώνονται δεν θυμίζουν σε τίποτα πρωτιές περασμένων χρόνων. Το πρωί, οι τηλεθεατές φαίνεται ότι μοιράζονται όπως έγινε και χθες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα έκανε 17,7% στο σύνολο και 17,2% στους τηλεθεατές 18-54. Η Κατερίνα Καινούργιου με την εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA σημείωσε 14,9% στο σύνολο και 14,7% στο δυναμικό κοινό ενώ το «Πάμε Δανάη!» του MEGA 9,9% και 11,2% σε σύνολο και τηλεθεατές 18-54.

Η Φαίη Σκορδά, με το «Πρωινό Μας», εμφανίστηκε χθες με ανεβασμένα ποσοστά που έφτασαν το 12,8% στο σύνολο και το 7,9% στο δυναμικό κοινό. Η παρουσιάστρια βρίσκεται σε συζητήσεις με τον σταθμό για την επόμενη χρονιά, ενώ η αλλαγή ώρας (θα προβάλλεται 12.00-14.00) έχει «κλειδώσει»!

Η πρωινή εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του OPEN σημείωσε 5,9% στο σύνολο και 7,6% στο δυναμικό κοινό. Η Μπέττυ Μαγγίρα, της οποίας το συμβόλαιο λήγει, θα κληθεί να συζητήσει τις επόμενες ημέρες για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Όσον αφορά στο «Breakfast@STAR», η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έκαναν χθες 6,7% στο σύνολο και 5,5% στους τηλεθεατές 18-54. Το τηλεοπτικό δίδυμο θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά, καθώς πρόσφατα ανακοίνωσαν on air την ευχάριστη εξέλιξη. «Η υπογραφή έπεσε. Ευχαριστούμε! Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, είναι αυτό που περιμέναμε. Είναι μια δικαίωση για εμάς γιατί το θέλαμε πολύ. Είναι ωραίο να βλέπεις τους κόπους να συνεχίζονται και να θες να κάνεις κάτι καλύτερο. Είμαστε μια οικογένεια όλοι εδώ, είμαστε μια παρέα που προσπαθεί για το καλύτερο» ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου.

«1η Ιουνίου υπογράψαμε, πόσο καλά μας μπήκε ο μήνας! Θα πούμε στην Μελίτα ότι θα συνεχίσει να βλέπει τους γονείς της την τηλεόραση και του χρόνου. Είναι τρομερή ικανοποίηση γιατί ακούσαμε πολλά. Υπάρχει καρδιοχτύπι, όπως υπήρχε και χθες που βάζαμε την υπογραφή. Η ικανοποίηση που νιώσαμε ότι μας εμπιστεύονται για δεύτερη χρονιά, δεν είναι εύκολο. Είμαστε δυο νέα πρόσωπα, προφανώς κάτι κάναμε καλά για να συνεχίσουμε. Προσπαθώ να κρατηθώ γιατί είμαι πολύ συγκινημένη. Το θέλαμε πολύ» είπε με τη σειρά της η Ελένη Χατζίδου.