celebrities diakopes
MEDIA

Τα μπάνια... της TV – Οι παρουσιάστριες ξεκίνησαν τις διακοπές τους

Χαλαρώνουν, απολαμβάνουν τις ομορφιές των ελληνικών νησιών και ποζάρουν για το Instagram - Οι γνωστές παρουσιάστριες της TV σε mood διακοπών.

Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε και οι παρουσιάστριες, χωρίς να χάσουν χρόνο, ετοίμασαν βαλίτσες και έφυγαν με προορισμό τα ελληνικά νησιά. Ενεργές στα social media, χωρίς να παραλείπουν να μοιράζονται στιγμές με τους followers τους, ξεκίνησαν τα μπάνια και τις αναρτήσεις στο Instagram.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου είναι τα δύο δυνατά χαρτιά του ALPHA. Οι οικοδέσποινες της πρωινής ζώνης κέρδισαν το στοίχημα της τηλεθέασης, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν και πλέον έχουν κάθε λόγο να περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στις Κυκλάδες.

Σταματίνα Τσιμτσιλή
Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η παρουσιάστρια του «Happy Day», για ένα ακόμη καλοκαίρι, ψηφίζει Πάρο όπου διατηρεί εξοχική κατοικία. Με συντροφιά τα παιδιά της (ο Θέμης Σοφός πηγαινοέρχεται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων), βουτά στις Κολυμπήθρες, στη Χρυσή ακτή, στη Σάντα Μαρία, με το προφίλ της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης να ταξιδεύει τους φανατικούς της σε κάθε γωνιά του νησιού.

Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου, αντίστοιχα, μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα και Μύκονο, πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ, προκαλώντας πάταγο στις κοσμικές παραλίες του νησιού των ανέμων.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μύκονο ψηφίζει και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το μοντέλο και παρουσιάστρια, που πήρε την απόφαση να αφήσει πίσω της το «My style rocks» και να μετακομίσει στο «Shopping Star», έκανε το καθιερωμένο πέρασμα από τα ονειρεμένα Κουφονήσια για να βρεθεί στη Μύκονο παρέα με καλούς φίλους και την αδερφή της. Η εκρηκτική καλλονή ανάβει φωτιές στα social media, καθώς η σιλουέτα της και η φυσική της ομορφιά εντυπωσιάζουν τους πάντες.

Βίκυ Καγιά
Βίκυ Καγιά

Η πάλαι πότε φίλη της, την οποία και θα διαδεχθεί στο κανάλι της Κηφισιάς, Βίκυ Καγιά, πέρασε το πρώτο μέρος του καλοκαιριού της στη Μύκονο. Γιορτάζοντας εκεί τα γενέθλιά της, χαλαρώνοντας με καλή παρέα, η ξανθιά παρουσιάστρια δεν σταμάτησε να ενημερώνει τους followers της δίνοντας ιδέες για ιδανικά beach looks. Μαζί της και τα παιδιά της, με τη Μπιάνκα να φωτογραφίζεται με την καλλονή μητέρα της. Να σημειωθεί ότι η Νάξος δεν έλειψε από τον χάρτη των διακοπών τους.

Σίσσυ Χρηστίδου
Σίσσυ Χρηστίδου

Ρόδος, Λέσβος, είναι οι πρώτοι σταθμοί της Σίσσυς Χρηστίδου για το φετινό καλοκαίρι. Απαλλαγμένη από επαγγελματικά άγχη, πιο ανανεωμένη από ποτέ, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου στο MEGA φορτίζει τις μπαταρίες της και μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο. Η Σίσσυ θα επισκεφθεί, ως είθισται, και τη γενέτειρά της Θεσσαλονίκη και την όμορφη Χαλκιδική, ενώ θα επιστρέψει στην πρωτεύουσα στα τέλη Αυγούστου για την προετοιμασία της νέας χρονιάς.

Δανάη Μπάρκα
Δανάη Μπάρκα

«Εκεί που είσαι ο εαυτός σου, εκεί που δεν βάζεις φίλτρα για να σε αποδεχτούν ή να σε αποδεχτείς, εκεί που κάνεις τις ωραίες συζητήσεις, εκεί που έχεις αγκαλιές να σε σφίξουν… εκεί να πηγαίνεις. Αυτή την φωτογραφία την τραβάω κάθε καλοκαίρι εδώ και πολλά-πολλά χρόνια. Στο ίδιο σημείο, με το ίδιο αληθινό χαμόγελο και τους ίδιους αγαπημένους μου ανθρώπους», έγραψε η Δανάη Μπάρκα στη λεζάντα ανάρτησής της από τη Σέριφο. Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη!» επιλέγει σταθερά, κάθε καλοκαίρι, την απόκοσμη ομορφιά του νησιού για να χαλαρώσει και να ανταμώσει με αγαπημένα της πρόσωπα.

Φαίη Σκορδά
Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά μπορεί ακόμη να μην έχει αποκαλύψει πού βρίσκεται, όμως οι φωτογραφίες με μαγιό στο Instagram αποθεώνονται από τους διαδικτυακούς της φίλους. Η παρουσιάστρια του «Πρωινού Μας», που την ερχόμενη σεζόν θα καλημερίζει το κοινό πιο αργά-στις 12.00, προσπαθεί να χαλαρώσει μετά από μία δύσκολη χρονιά, κρατώντας χαμηλούς τόνους.

Διαβάστε επίσης

Ο Σάκης Κατσούλης στο Newsbomb.gr: Ο νικητής του «Survivor All Star» μιλά για όλα

TV: Τραγουδιστές, ηθοποιοί και σεφ σε ρόλο παρουσιαστή

TV: Τα βαριά πυροβολικά των καναλιών για την επόμενη χρονιά

Μεταγραφές και αναμονές στην τηλεοπτική αρένα – Πρόσωπα που συζητιούνται

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ