MEDIA

Φως στο Τούνελ: Η αποκάλυψη για τον θησαυρό και το δεύτερο θύμα στο Μεσολόγγι

gun
MEGA

Φως στο Τούνελ: Μία παλαιότερη υπόθεση δολοφονίας έρχεται ξανά στο προσκήνιο με αφορμή την υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη

Ο Βασίλης Δημαράς 33χρονος κτηνοτρόφος, εντοπίστηκε νεκρός την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016 μόνο με το εσώρουχο του, στον ποταμό Εύηνο. Ο άτυχος νέος βρέθηκε στον λάθος τόπο την λάθος ώρα.

Στην περιοχή που εντοπίστηκε νεκρός ο Βασίλης Δημαράς, βρίσκονται τα ερείπια της αρχαίας Καλυδώνας. Φύλακας του χώρου της αρχαίας πόλης, μίλησε για τις παρανομίες στην περιοχή από αρχαιοκάπηλους.

«Ξεκινούν να βρουν χρυσές λίρες και καταλήγουν σε αρχαία», είπε χαρακτηριστικά. Τόνισε πως επίδοξοι χρυσοθήρες δεν δίστασαν να καταστρέψουν ακόμα και ιερούς ναούς μέσα σε αρχαιολογικούς χώρους προκειμένου να βρουν θαμμένους θησαυρούς.

Όσο η έρευνα της έμπειρης δημοσιογράφου στην περιοχή προχωρούσε σε βάθος, νέα συγκλονιστικά στοιχεία ήρθαν στο φως για έναν ακόμη θάνατο βοσκού, του Κώστα Ζαχαρή, 57 χρόνων.

Ο αδελφός του θύματος αποκάλυψε ότι είχε γίνει μάρτυρας παράνομων συναλλαγών και γι’ αυτό τον έβγαλαν από τη μέση.

«Όπως ο Βασίλης έτσι και ο Κώστας βρέθηκε πνιγμένος με το εσώρουχό του και τις μπότες του. Παρά τον αγώνα μας, η αστυνομία δεν μας βοήθησε για να βρούμε την αλήθεια», κατέληξε.

Ο μάρτυρας της… σιωπής

Το «Τούνελ» επέμενε με έρευνα στο χωριό Μούσουρα, μήπως κάποιος είδε την παρέα των «κυνηγών», εκεί γύρω, δυο μέρες πριν το φονικό.

Εντόπισε κάποιον που είδε κάποια περίεργη κίνηση αλλά έπεσε σε μάρτυρα σιωπής.

Έδειξε να μην θέλει να απαντήσει σε όσα γνωρίζει.

Έκλεισε το τηλέφωνο στο δημοσιογράφο της εκπομπής, μετά από μερικά λεπτά σιωπής.

Ο ρεπόρτερ τον ξανακάλεσε και ήρθε αντιμέτωπος με την ίδια συμπεριφορά…