MEDIA

Μπέττυ Μαγγίρα για Γιώργο Νταλάρα: Είναι θέμα μάρκετινγκ, κάτι θέλει

Μπέττυ Μαγγίρα για Γιώργο Νταλάρα: Είναι θέμα μάρκετινγκ, κάτι θέλει

«Εμείς σεβαστήκαμε το ότι δεν του αρέσουν τα πεσίματα», ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα

Τις νέες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα σχολίασε το πάνελ της εκπομπής του ANT1 «I Love Σου Κου», με τη Μπέττυ Μαγγίρα να του δίνει μία συμβουλή αναφορικά με τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζει τους δημοσιογράφους.

«Εμείς σεβαστήκαμε το ότι δεν του αρέσουν τα πεσίματα. Ενώ κάθε φορά λέει στα παιδιά που ξεροσταλιάζουν έξω στο κρύο ότι δεν θα μιλήσει, κάθε φορά τελικά μιλάει. Εμένα αυτό μου κάνει τρομερή εντύπωση. Μπορεί να μην τον αφορά η γνώμη μου, αλλά εγώ θα την πω. Κύριε Νταλάρα, αν θέλετε να σταματήσει αυτό που αποκαλείτε γελοίο, πρέπει να σταματήσετε να απαντάτε. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι έρχονται εκεί για μια απάντησή σας. Κι εσείς τους δίνετε 100! Άρα, τους δίνετε τροφή να έρθουν ξανά να συνεχίσουν και να σας ρωτάνε ξανά», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η παρουσιάστρια πρόσθεσε ακόμη ότι: «Από τη στιγμή που λέει “δεν θέλω να πω τίποτα” και θεωρεί ότι αυτό που κάνουν τα παιδιά είναι γελοίο και πρέπει να σταματήσει να συμβαίνει, γιατί απαντάει λοιπόν; Όταν τους δίνεις 10 απαντήσεις, θα έρθουν ξανά. Και αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει. Αν θέλουμε να σταματήσει αυτό να συμβαίνει, πρέπει όλοι να σταματήσουμε να απαντάμε. Από τη στιγμή που βγαίνει και λέει ότι δεν θα πει τίποτα και μετά λέει τόσα πράγματα, γίνεται για άλλο λόγο, είναι θέμα μάρκετινγκ, κάτι θέλει…».