MEDIA

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει: «Έχασα τρια μηνιάτικα, τα έκλαψα, στεναχωρήθηκα»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει: «Έχασα τρια μηνιάτικα, τα έκλαψα, στεναχωρήθηκα»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για μια προσωπική της εμπειρία που αφορά την εργασία της 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στο «Happy Day» με αφορμή δηλώσεις που έκανε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για κάποια λόγια της που παρεξηγήθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, το πρωί της Τρίτης, αναφέρθηκε στη δική της εργασιακή εμπειρία κατά την οποία δεν πληρώθηκε για 3 μήνες, στο Alter.

«Όλοι φεσωθήκαμε. Εγώ είχα μια λογική, ενδεχομένως λάθος, επειδή πληρώθηκα και πάρα πολύ καλά στο Alter δεν ένιωσα τόσο θύμα. Όταν κάποιος επί χρόνια σε πληρώνει με πολλά χρήματα -γιατί στο Alter δόθηκαν πάρα πολλά χρήματα την εποχή που ήμουν εγώ- πραγματικά μετά είπα έχασα και τρία μηνιάτικα, τα έκλαψα, στεναχωρήθηκα… Δεν ήμουν σαν κάποιους ανθρώπους που είχαν οικογένεια, παιδιά να αγχωθώ, αλλά ξέρεις τι είπα; Πληρώθηκα επί 5 χρόνια με πολύ μεγάλα ποσά -όχι μόνο εγώ, όλοι μας- και τώρα έχασα και τρία μηνιάτικα», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια κατέληξε: «Δεν είπα ότι δεν έγινε τίποτα, αλλά δεν ένιωσα όπως κάποιος άνθρωπος έχει χύσει αίμα, δάκρυα και ιδρώτα για μια δουλειά επί χρόνια και τον φεσώνουν και τον βάζουν μέσα, ενώ έχει υποχρεώσεις βιοπορισμού».