MEDIA

OTE Double Play & OTE TV: Η 1η παράδοση!

OTE Double Play & OTE TV: Η 1η παράδοση!

Στον ΟΤΕ όταν λένε ότι "οι επιθυμίες σας είναι για μας έμπνευση", από ότι φαίνεται το εννοούν.

Αφορμή για να δοκιμάσουν τα αντανακλαστικά τους ήταν η πρόσφατη επικοινωνία που προέτρεπε τους πελάτες να συνδυάσουν τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες: ΟΤΕ DoublePlay και OTETV.

Τόσο στο twitter όσο και σε άλλα socialmedia, ο κόσμος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη σκηνή της διαφήμισης στην οποία η κοπέλα παραδίδει το «απόλυτο πακέτο» στον Θανάση. Πολλά tweets, όχι μόνο εκθείαζαν την ομορφιά της, αλλά αναρωτιόντουσαν αν υπήρχε πιθανότητα μιας εξίσου… εντυπωσιακής παράδοσης του πακέτου και στο δικό τους σπίτι!

Τότε, λοιπόν, στον ΟΤΕ αποφάσισαν να κάνουν αυτό το όνειρο πραγματικότητα: στους ανυποψίαστους πελάτες, αντί για τον υπάλληλο courier ή/και τον τεχνικό του ΟΤΕ, να στείλουν μια εντυπωσιακή κοπέλα να τους παραδώσει τον εξοπλισμό των υπηρεσιών, όπως ακριβώς και στη διαφήμιση.

Η υλοποίηση ενός τέτοιου σχεδίου δεν ήταν καθόλου εύκολη και πήρε εβδομάδες προετοιμασίας και οργάνωσης.

Υπήρξαν δυσκολίες που έπρεπε να υπερκεραστούν για να έρθει εις πέρας η αποστολή, αλλά στο τέλος κατάφεραν να παραδώσουν το πακέτο με τον πιο αναπάντεχο τρόπο, προσφέροντας στους πελάτες μια εμπειρία που θα θυμούνται για πάντα! Και όχι μόνο αυτό αλλά ο ΟΤΕ, αποφάσισε να τους ανταμείψει για την εμπιστοσύνη που διάλεξαν το «απόλυτο πακέτο», χαρίζοντάς τους μια τηλεόραση, ένα tablet και ένα ασύρματο τηλέφωνο, αξίας περισσότερο από 1.000€ για να μπορούν να το χαρούν στο μέγιστο.

Απολαύστε και εσείς εδώ το video από την 1η παράδοση!