MEDIA

Δύο μέρες με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στον ΟΤΕ TV

Δύο μέρες με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στον ΟΤΕ TV

Στο παιδί - θαύμα του ελληνικού μπάσκετ που καταπλήσσει τους πάντες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, θα είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Pick n roll» που θα προβληθεί την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου (21.00) από το ΟΤΕ Sport 4.

Ο Έλληνας άσος που έχει κερδίσει το θαυμασμό συμπαικτών και αντιπάλων στο ΝΒΑ, ανοίγει το σπίτι του στο Μιλγουόκι στους Βασίλη Σκουντή και Ρήγα Δάρδαλη και περιγράφει κάθε στιγμή του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Η κάμερα του ΟΤΕ ΤV τον ακολούθησε επί δύο μέρες σε κάθε του βήμα, την ώρα της προπόνησης, του αγώνα, την ώρα που χαλαρώνει παρέα με τους δύο μικρούς του αδερφούς και τους γονείς του.

Ο προπονητής των Μπακς και όλοι οι συμπαίκτες του μιλούν για τον Γιάννη, ενώ δηλώσεις κάνουν και ο γερουσιαστής-ιδιοκτήτης των Μπακς, Χερμπ Κολ, καθώς και η Ελληνίδα γραμματέας του, η οποία βοήθησε τον νεαρό άσο να προσαρμοστεί στην ζωή του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στη διάρκεια της εκπομπής και του αφιερώματος στον 19χρονο άσο, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ακόμη τον πατέρα του Γιάννη, Θεολόγο, ο οποίος, αφού πρώτα σουτάρει στο γήπεδο της εκκλησίας του Αγίου Κωνσταντίνου, μιλάει για το πόσο υπερήφανοι είναι οι Έλληνες του Μιλγουόκι για τον Αντετοκούνμπο.

Μέσα στο Μπράντλεϊ Σέντερ, οι φίλοι των Μπακς με φανέλες Αντετοκούνμπο κι ελληνικές σημαίες, εκφράζουν τον θαυμασμό τους για τον ταλαντούχο μπασκετμπολίστα, ενώ δηλώνουν αισιόδοξοι πως θα αποτελέσει τον μελλοντικό ηγέτη της ομάδας.