MEDIA

«Legend Stories» με Ρεχάγκελ

«Legend Stories» με Ρεχάγκελ

Τα αθλητικά κανάλια Novasports μπαίνουν στους ρυθμούς της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ενόψει της συμμετοχής της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Από την Τρίτη 20 Μαΐου και κάθε Τρίτη στις 23:00, μέχρι την έναρξη των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τέσσερις ειδικές εκπομπές «Legend Stories».

Εκπομπές, που δημιούργησε και επιμελήθηκε το δημοσιογραφικό δυναμικό των καναλιών Novasports.

H πρώτη εκπομπή «Legend Stories», είναι αφιερωμένη στον Ότο Ρεχάγκελ, ένα πρόσωπο-σταθμό στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τον προπονητή, με τον οποίο η Εθνική Ελλάδας αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2004, στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Ο Αποστόλης Λάμπος και ο Γιάννης Φουρνάρος βρέθηκαν στο Έσσεν της Γερμανίας, εκεί όπου γεννήθηκε και ζει ο «Όθωνας» και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του, 10 χρόνια μετά τον αλησμόνητο θρίαμβο. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Ρεχάγκελ μιλάει με τη γλώσσα της αλήθειας και αναφέρεται στο λόγο για τον οποίο ανέλαβε την Εθνική, επισημαίνει πώς έκανε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα οικογένεια και πώς «ντόπαρε» τους παίκτες του πριν από κάθε κρίσιμη αναμέτρηση, ενώ αποκαλύπτει μετά από ποιο παιχνίδι σκέφτηκε την αποχώρηση και ποιοι διεθνείς τον κράτησαν.

Τέλος, ο 76χρόνος προπονητής αναφέρεται στον άνθρωπο που τον σημάδεψε και στην κορυφαία στιγμή της καριέρας του, ενώ μιλάει και για το μεγαλύτερο παίκτη με τον οποίο συνεργάστηκε στην Ελλάδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων για την πρώτη εκπομπή «Legend Stories» που είναι αφιερωμένη στον Ότο Ρεχάγκελ έχει ως εξής:

Τρίτη 20/5, 23:00, Novasports 1 & Novasports 1 HD

Τετάρτη 21/5, 22:00, Novasports 2 & Novasports 2 HD

Πέμπτη 22/5, 19:00, Novasports 1 & Novasports 1 HD