MEDIA

MasterChef: Δεν φαντάζεστε τι αηδιαστικό έφαγαν οι κριτές από το πιάτο του Φασιλή χωρίς να το ξέρουν

MasterChef: Δεν φαντάζεστε τι αηδιαστικό έφαγαν οι κριτές από το πιάτο του Φασιλή χωρίς να το ξέρουν

Προς τα κάτω θα αναθεωρούσαν το βαθμό τους οι τρεις κριτές του MasterChef αν ήταν πάνω από το κεφάλι του Γιώργου Φασιλή κατά την παρασκευή του πιάτου του στη δοκιμασία αποχώρησης κόντρα στον Τζώρτζη.

Και αυτό γιατί θα έβλεπαν να στάζει από αυτό κάτι αηδιαστικό!

Γιατί μπορεί Κοντιζάς, Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος από την πρώτη μέρα να έχουν τονίσει στους διαγωνιζόμενους τη σημασία της καθαριότητας στην κουζίνα, ωστόσο ο Φασιλής έκανε πραγματικότητα τον εφιάλτη κάθε πεινασμένου απέναντι από το τελευταίο πράγμα που στέκεται εμπόδιο σε αυτόν και σε ένα λιγουριαστό πιτόγυρο! Τον ιδρωμένο… τυλιχτή!

Και ναι καλά καταλάβατε, αφού μπορεί οι τρεις κριτές να μην αφήνουν να πέσει τίποτα κάτω όταν βαθμολογούν ένα πιάτο, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για διαδικασία αποχώρησης, αλλά ο Φασιλής, άθελά του, άφησε να πέσει μια σταγόνα ιδρώτα πάνω στο μαχαίρι του.

Παρ΄όλα αυτά, ίσως και να έδωσε έτσι το κάτι παραπάνω στο πιάτο του, αφού βαθμολογήθηκε με τρία 8 οκτάρια, επικρατώντας εύκολα έναντι των 6 εξαριών του Τζώρτζη.

Το περιστατικό δεν θα μπορούσε όμως να περάσει απαρατήρητο από τους αετομάτηδες του διαδικτύου, οι οποίοι θα ήταν αδύνατο να το αφήσουν ασχολίαστο. Τίποτα ωστόσο δεν θα συγκρίνεται με τα σχόλια του Τζώρτζη όταν το δει… Και τι δεν θα ΄δινε να είχε «συλλάβει» πρώτος και επ' αυτοφώρω τον Γιώργο στην άτυχη στιγμή του!