MEDIA

Αυτός είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος του ALPHA

Αυτός είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος του ALPHA

Νέα εποχή ξεκινά πλέον για τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha μετά την εξαγορά του από την Motor Oil - Tι αναφέρει η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Alpha, διευθύνων σύμβουλος του καναλιού θα είναι πλέον ο Μανώλης Δραϊνάκης, ένας άνθρωπος που έχει την πλήρη εμπιστοσύνη της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Η ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει πως «Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της ALPHA MEDIA GROUP LIMITED (AMG) με την SEILLA ENTERPRISES LIMITED (100% θυγατρική της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.), Διευθύνων Σύμβουλος της ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. αναλαμβάνει ο κ. Μανώλης Δραϊνάκης.

drainakis

Ο κ. Δραϊνάκης, διακεκριμένο στέλεχος στον χώρο των Επιχειρήσεων και με αναμφισβήτητες ικανότητες στον τομέα του Management, θα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω δυναμική πορεία του ALPHA».

H συνεργασία των δύο μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών ALPHA και STAR ανακοινώθηκε και επίσημα το απόγευμα της Τρίτης (30/10), μετά το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου.

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο, καθώς ανακοινώθηκε η αγορά πακέτου μετοχών του ALPHA από τον όμιλο Βαρδινογιάννη.

Η Motor Oil προχώρησε στην εξαγορά του 50,1% της μετοχικής σύνθεσης του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ήδη από το καλοκαίρι, οι δύο τηλεοπτικοί σταθμοί STAR και ALPHA «συγκατοικούν», καθώς ο ενημερωτικός τομέας του σταθμού της Κάντζας έχει μεταφερθεί στο κτήριο της Κηφισιάς.

Εκτός όμως από τη «συγχώνευση» πραγματοποιήθηκε και… μεταγραφή των περισσότερων εργαζομένων από την εταιρεία παραγωγής του ALPHA, την «Plus Productions», στην εταιρεία παραγωγής συμφερόντων STAR, την «Green Pixel Productions».

Δεν έχει γίνει ωστόσο γνωστό αν η συνεργασία των δύο καναλιών θα αφορά μόνο διοικητικές υπηρεσίες και θέματα ή θα επεκταθεί σε ενημερωτικό επίπεδο, αλλά και στα προγράμματα.

Διαβάστε επίσης:

Ραγδαίες εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο: ALPHA και STAR γίνονται «ένα»