MEDIA

Survivor: Διαρροή - «βόμβα»! Απρόσμενη αποχώρηση παίκτη στο σημερινό επεισόδιο;

Survivor: Διαρροή - «βόμβα»! Απρόσμενη αποχώρηση παίκτη στο σημερινό επεισόδιο;

Survivor 2018διαρροή - spoiler:Η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει γίνει μέχρι σήμερα στο Survivor 2 έρχεται στο σημερινό επεισόδιο, ωστόσο αυτή ενδέχεται να μην είναι η μόνη «βόμβα» μεγατόνων που θα πέσει!

Μετά την αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου, το παιχνίδι - μοιραία - γίνεται ατομικό, κάτι που θα προκαλέσει τεράστια ανατροπή των ισορροπιών.

«Από εδώ και πέρα, τα ξεχνάτε όλα. Από σήμερα, το παιχνίδι αλλάζει, αφού το Survivor γίνεται ατομικό. Από εδώ και πέρα, λοιπόν, ο κάθε παίκτης παίζει για τον εαυτό του», ανακοινώνει ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες.

Οι παίκτες, λοιπόν, την Κυριακή θα πάρουν μέρος στο πρώτο ατομικό αγώνισμα με έπαθλο άνεσης, το οποίο θα έχει νικητές έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, σύμφωνα μάλιστα και με το τρέιλερ του επεισοδίου, θα τραυματιστεί άσχημα παίκτης των Μαχητών!

Μετά τα σπασμένα δόντια του Ηλία Γκότση, ο Νικόλας Αγόρου θα πέσει θύμα τραυματισμού και αν κρίνουμε από τα ουρλιαχτά του, αλλά και από τις αντιδράσεις των συμπαικτών του, μόνο επιπόλαιος δεν είναι.

Πολλοί μάλιστα έσπευσαν να «προδικάσουν» ακόμα και την οριστική αποχώρηση του Μαχητή από το Survivor. Κάτι πάντως που μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται…

Η συνέχεια στο σημερινό επεισόδιο. Δείτε το trailer: