ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MEDIA

Απίστευτο ξέσπασμα Καμπουράκη on air: Ντροπή και αίσχος! Κλείστε το Mega! (vid)

Τα όρια της ανθρώπινης αντοχής ξεπερνά η κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να περάσει ασχολίαστο από τους δημοσιογράφους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα.

Οι δύο δημοσιογράφοι και παρουσιαστές της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» τα είπαν έξω από τα δόντια, με τον Δημήτρη Καμπουράκη να ξεσπά λέγοντας: «Είναι ντροπή και απαράδεκτο. Είναι αίσχος αυτό που συμβαίνει εδώ μέσα. Είναι απαράδεκτο, τα αφεντικά μας. Είναι ντροπή. Το κλίμα εδώ είναι θλιβερό. Δεν θα έπρεπε αυτούς τους ανθρώπους εδώ, που παίρνουν ένα χιλιάρικο και 800 ευρώ, να τους έχουν βάλει σε αυτή την αναξιοπρέπεια. Αυτό το γελοίο πράγμα που γίνεται εδώ μέσα. Οι μέτοχοί μας, και τα αφεντικά μας και οι πλούσιοι άνθρωποι».

«Είναι καταδίκη σε εξευτελισμό», συμπλήρωσε ο Γιώργος Οικονομέας. «Το είπα και προχθές, ας το κλείσουν. Αν δεν θέλουν, δεν τους συμφέρει, ας το κλείσουν. Αυτό το πράγμα που γίνεται εδώ πέρα, είναι ο εξευτελισμός της ανθρώπινης ύπαρξης», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

«Ας το κλείσουν το ρημάδι, να ξεμπλέξουμε, να πληρώσουν τις αποζημιώσεις, να πάνε οι άνθρωποι στις δουλειές τους, να δουν τι θα κάνουν. Αυτό που συμβαίνει είναι ντροπή. Είναι ντροπή. Το λέω εγώ τώρα και ας με διώξουν. Δεν μπορεί και να σε διώξουν τώρα. Έτσι που γίναμε δεν μπορεί και να σε διώξει», είπε ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER