MEETING POINT

Meeting Point: Η Όλγα Κεφαλογιάννη στο Newsbomb.gr – Οι υποκλοπές, η ακρίβεια και οι κάλπες

Meeting Point: Η Όλγα Κεφαλογιάννη στο Newsbomb.gr – Οι υποκλοπές, η ακρίβεια και οι κάλπες

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη μιλά για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, την ακρίβεια τις μετεκλογικές συνεργασίες, αλλά και την «Κιβωτό του Κόσμου» - Την Παρασκευή στο Meeting Point με την Όλγα Τρέμη.

Εξαιρετικά σημαντική για την ποιότητα της Δημοκρατίας και για τη λειτουργία των Θεσμών χαρακτηρίζει το ζήτημα των υποκλοπών η Όλγα Κεφαλογιάννη, επισημαίνοντας πως «ναι μεν είναι σημαντική η εθνική ασφάλεια, ωστόσο, δεν πρέπει να καταστρατηγούνται θεμελιώδη ατομικά δικαιώματα».

Λίγους μήνες πριν από τις εκλογές, η κυρία Κεφαλογιάννη υποστηρίζει πως στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι η αυτοδυναμία, σημειώνοντας πως το δίλλημα είναι ξεκάθαρο: «Με την κυβέρνηση που αντιμετώπισε τις κρίσεις ή επιστροφή στα τραγικά χρόνια 2015 – 2019».

Αναφορικά με την προστασία της πρώτης κατοικίας, η βουλευτής της ΝΔ χαρακτηρίζει τραγικό να χάνει συμπολίτης μας το σπίτι του, υποστηρίζοντας πως είναι αναγκαίο η κυβέρνηση να δώσει λύσεις, αλλά και κίνητρα στους συνεπείς δανειολήπτες.

Για το ζήτημα της ακρίβειας, η κυρία Κεφαλογιάννη σημειώνει πως απαιτούνται και νέες παρεμβάσεις, αλλά και περισσότεροι έλεγχοι. «Ανεβαίνουν συνεχώς οι τιμές αλλά χωρίς κανένα λόγο. Πρέπει να υπάρξουν περισσότεροι έλεγχοι γιατί ορισμένοι βρίσκουν ευκαιρία…», υποστήριξε η πρώην υπουργός αναφερόμενη σε φαινόμενα κερδοσκοπίας.

Δείτε το trailer της συνέντευξης της Όλγας Κεφαλογιάννη στο Meeting Point του Newsbomb.gr με την Όλγα Τρέμη: