ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο Παράδεισος της Θετικής Ενέργειας και της Μουσικής την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ

Ο Παράδεισος της Θετικής Ενέργειας και της Μουσικής την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ

Για τους περισσότερους από εμάς, η ιδέα του παράδεισου, εκτός από ευτυχισμένες και χαρούμενες στιγμές με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, «κρύβει» ρυθμό, ένταση και… θετική ενέργεια!

Κάθε μεγάλη συναυλία, πάρτι και μουσικό γεγονός μας κάνουν να νιώθουμε το ρυθμό της μουσικής. Αυτός είναι και ο δικός μας επίγειος παράδεισος της μουσικής, που φέτος, θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ.

Τα τελευταία 13 χρόνια, η Amita Motion έχει καταφέρει να προσφέρει θετική ενέργεια σε μικρούς και μεγάλους. Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion αποτελεί το νούμερο ένα σημείο συνάντησης των νέων και αποτελεί διαχρονικό σημείο αναφοράς στη μουσική σκηνή, προσφέροντας ανεπανάληπτες εμπειρίες. Ο παράδεισος της θετικής ενέργειας περιμένει μικρούς και μεγάλους με πολύ χορό και μουσική για μια ανεπανάληπτη βραδιά.

Ο παράδεισος της θετικής ενέργειας και της μουσικής είναι εδώ…

Η Amita Motion μας προσκαλεί για ακόμη μια φορά στον πιο θετικό μουσικό event της χώρας. Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion ήρθε για να ξεσηκώσει το κοινό για ακόμα μία χρονιά, στο καθιερωμένο της ραντεβού, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ. Με ελεύθερη είσοδο, η Amita Motion θα μας υποδεχθεί στον Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας και της μουσικής, με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες. Σε ένα ανεπανάληπτο μουσικό θέαμα, ο Μιχάλη Κουινέλης των STAVENΤΟ θα μας μυήσει στον παλμό του πιο πρωτοποριακού και θετικού stage, ενώ στο backstage o Σπύρος Μαργαρίτης θα μας δείχνει όλες τις παραδεισένιες στιγμές που συμβαίνουν πίσω από τη σκηνή.

Stavento Presenter Of PED2018

… με ένα φαντασμαγορικό line-up!

Στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion θα βρίσκονται αγαπημένοι διάσημοι καλλιτέχνες όπως είναι οι super star DJ AFROJACK, MEΛISSES, Playmen, Έλενα Παπαρίζου και Ελένη Φουρέιρα. Μαζί τους -και γεμάτοι θετική ενέργεια- θα βρίσκονται οι Dj Pitsi, Snik, Τhe Players, Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος, 2j, Jimko και Kristian Kostov. Έτσι, ο Παράδεισος της φετινής Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion μας υπόσχεται μια ημέρα γεμάτη μουσική, φαντασμαγορικά live acts, μοναδικές συνεργασίες επί σκηνής και πρωτότυπα διαδραστικά happenings, προσφέροντας μας την απόλυτη εμπειρία του Φθινοπώρου!

p1
p2

Ο παράδεισος κρύβει πολλές θετικές εκπλήξεις!

H Amita Motion για ακόμα μία χρονιά αποδεικνύει ότι στηρίζει έμπρακτα τους νέους. Έτσι στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας, δύο τυχεροί θα ζήσουν το ντουέτο των ονείρων τους μαζί με τις MEΛISSES και την Έλενα Παπαρίζου, μέσα από τον πιο θετικό μουσικό διαγωνισμό Amita Motion Positive Duets. O τελικός νικητής δε, θα αναδειχθεί μέσω ψηφοφορίας που είναι ήδη σε εξέλιξη στο site thetikienergeia.gr και θα ανακοινωθεί στις 14 Σεπτεμβρίου στα Social Media της Amita Motion.

p3
p4

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion αποτελεί μια μουσική συνάντηση που σέβεται το περιβάλλον. Έτσι, και φέτος θα φροντίσει για την ανακύκλωση όλων των προϊόντων και των υλικών συσκευασίας που θα χρησιμοποιηθούν.

Δεν ξέρουμε τι έχετε προγραμματίσει για τις 7 Σεπτεμβρίου 2018, εμείς όμως είμαστε ήδη αποφασισμένοι να επισκεφτούμε τον παράδεισο της Θετικής Ενέργειας και της μουσικής στην πιο διασκεδαστική ημέρα του φετινού Φθινοπώρου!