ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Καλάθι του Νοικοκυριού»: Οι νέες λίστες στα σούπερ μάρκετ

«Καλάθι του Νοικοκυριού»: Οι νέες λίστες στα σούπερ μάρκετ
Νέες λίστες για το «καλάθι του νοικοκυριού» από σήμερα στα σούπερ μάρκετ
Eurokinissi

Το «καλάθι του νοικοκυριού» μπαίνει στην 9η εβδομάδα εφαρμογής του και μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2023, λόγω των γιορτών, θα υπάρχουν σε αυτό και προϊόντα όπως γαλοπούλα, μοσχάρι, τσουρέκι ή βασιλόπιτα και σοκολάτα

Οι νέες λίστες για τα σούπερ μάρκετ που παίρνουν μέρος στο «καλάθι του νοικοκυριού» αναρτήθηκαν το πρωί της Τετάρτης, 28 Δεκεμβρίου, στο e-Καταναλωτής.

Το «καλάθι του νοικοκυριού» μπαίνει στην 9η εβδομάδα εφαρμογής του και μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2023, λόγω των γιορτών, θα υπάρχουν σε αυτό και προϊόντα όπως γαλοπούλα, μοσχάρι, τσουρέκι ή βασιλόπιτα και σοκολάτα.

Οι ανανεωμένες λίστες για το «καλάθι του νοικοκυριού» στα σούπερ μάρκετ αφορούν την εβδομάδα από 28 Δεκεμβρίου μέχρι 3 Ιανουαρίου 2023 και μπορούν οι καταναλωτές να τα δουν εδώ.

Την ίδια στιγμή, τo «καλάθι του Άι Βασίλη» θα εφαρμοστεί μέχρι τις 11 Ιανουαρίου 2023 στα καταστήματα παιχνιδιών.

Τα στοιχεία για το «καλάθι του νοικοκυριού» από τον Άδωνι Γεωργιάδη

Στοιχεία για το «καλάθι του νοικοκυριού» έδωσε με ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Ειδικότερα, ο ίδιος ανέφερε ότι μπαίνοντας στην 9η εβδομάδα του μέτρου, από τα 850 προιόντα μόνο τα 21 (2%) ανέβηκαν, τα 47 (6%) είχαν μείωση και τα υπόλοιπα 782 (92%) παρέμειναν στην ίδια τιμή.

Χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε: «Καλημέρα σήμερα ξεκινά η 9η εβδομάδα από το «Καλάθι του Νοικοκυριού» από τα 850 προιόντα μόνο τα 21 (2%) ανέβηκαν, τα 47 (6%) είχαν μείωση και τα υπόλοιπα 782 (92%) παρέμειναν στην ίδια τιμή!! Προχωρούμε σταθερά στη μάχη κατά του Πληθωρισμού και υπέρ των καταναλωτών».

Σχετικές ειδήσεις

Καλάθι του φούρνου και του κρεοπωλείου: Αντιδρούν οι αρμόδιοι φορείς

Market Pass: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα - Οι δικαιούχοι και τα ποσά

Άδωνις Γεωργιάδης: «Σύστησε» τον γιο του Αλκαίο στο τηλεοπτικό κοινό