ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

JETOIL: Διάκριση GOLD για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης

JETOIL: Διάκριση GOLD για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η JETOIL έλαβε διάκριση GOLD στα πλαίσια της συμμετοχής της στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index 2014).

Η εταιρεία συμμετείχε στη διαδικασία αξιολόγησης του Δείκτη για 5η συνεχόμενη χρονιά έχοντας διακριθεί όλα τα χρόνια και σημειώνοντας σταθερή πρόοδο χρόνο με το χρόνο.

Η φετινή τελετή πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας την Τετάρτη 10 Ιουνίου, παρουσία εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας, θεσμικών φορέων καθώς και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Τη διάκριση παρέλαβε η κα Λένα Μαμιδάκη, Δ/ντρια Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας και ΕΚΕ και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «... σε αυτό το δύσκολο οικονομικά κλίμα είναι σημαντικό οι εταιρείες να επιβιώσουν και να συνεχίσουν να παράγουν για να μπορούν να προσφέρουν στους εργαζόμενους, στις τοπικές κοινωνίες και να βοηθούν στη διατήρηση και βελτίωση του περιβάλλοντος μέσω των δράσεων ΕΚΕ».

Υπενθυμίζεται ότι το CR Index (Δείκτης Εταιρικής Ευθύνης) αναπτύχθηκε από το Business in the Community το 2002, σε συνεργασία με αναλυτές του City of London και εκπροσώπους επιχειρήσεων, μέσω μιας σειράς διαβουλεύσεων και εργαστηρίων, στα οποία συμμετείχαν πάνω από 80 εταιρείες, καθώς και άλλα βασικά ενδιαφε¬ρόμενα μέρη. Ο Δείκτης Εταιρικής Ευθύνης είναι το πιο αναγνωρισμένο εργαλείο συγκριτικής αξιολόγησης των εταιρειών ως προς τις επιδόσεις τους σε θέματα ΕΚΕ, με βάση διεθνή κριτήρια. Στην Ελλάδα ο δείκτης εισήχθη το 2008 από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης.

Σχετικές ειδήσεις