Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Newsroom Newsroom

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Το Κέντρο της ΕΛΕΠΑΠ στην Αθήνα, επισκέφτηκαν την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, ο κύριος Χρήστος Μεγάλου, Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, μαζί με εκπροσώπους Διευθύνσεων της Τράπεζας.

Η Τράπεζα Πειραιώς είναι Μεγάλος Ευεργέτης της ΕΛΕΠΑΠ και έχει χρηματοδοτήσει τη νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και προβολής του πολυετούς έργου της, με τίτλο: «Τα Γενναία Παιδιά είναι Ανίκητα».

Η κα Μαριάννα Μόσχου Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, μαζί με μέλη του Δ.Σ του Ιδρύματος, ξενάγησαν τον κύριο Χρήστο Μεγάλου μαζί με τους συνεργάτες της Τράπεζας Πειραιώς και τους ενημέρωσαν για τα σύγχρονα, αποκαταστασιακά προγράμματα που εφαρμόζει η ΕΛΕΠΑΠ, με στόχο ακόμα περισσότερα «Βήματα Ζωής», για τα βρέφη, τα παιδιά και τους ενήλικες με αναπηρία.

Ο κύριος Μεγάλου επισκέφτηκε το Κέντρο Βρεφών, τη Θεραπευτική Πισίνα, τη Πρότυπη Παιδική Χαρά, Μίνως Κυριακού, Παίζουμε Όλοι Μαζί, την Αισθητηριακή Ολοκλήρωση, τη Μονάδα Νευροψυχολογικής Αποκατάστασης Επίκτητων Εγκεφαλικών Βλαβών, την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ARTεμείς, και το Πρόγραμμα της Πρώιμης Εκπαιδευτικής και Θεραπευτικής Παρέμβασης, Μονάδα Ειδικής Προσχολικής Αγωγής της ΕΛΕΠΑΠ.

Τα παιδιά του προγράμματος τους καλωσόρισαν με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τους πρόσφεραν Χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές και χειροποίητες κάρτες με ζεστές ευχές.

Η συνεχής, πολύτιμη στήριξη της Τράπεζας Πειραιώς αποτελεί ουσιαστική αναγνώριση του πολυετούς έργου της ΕΛΕΠΑΠ.

Η ΕΛΕΠΑΠ, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για τη μεγάλη αγκαλιά αγάπης που έχει ανοίξει η Τράπεζα Πειραιώς για τα Γενναία Παιδιά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved