ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αποκλειστικό: Πυκνώνουν οι επαφές Τσίπρα - Λαλιώτη

Αποκλειστικό: Πυκνώνουν οι επαφές Τσίπρα - Λαλιώτη

Τηλεφωνική επικοινωνία Αλέξη Τσίπρα και Κώστα Λαλιώτη: Τι είπε ο πρωθυπουργός με το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ - Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Newsbomb.gr

Οι σχέσεις των δυο ανδρών έχουν περάσει διάφορες διακυμάνσεις. Πριν τις εκλογές του 2015, που έφεραν τον Αλ. Τσίπρα στην πρωθυπουργία, είχαν αρκετές μεταξύ τους τηλεφωνικές επικοινωνίες, στη διάρκεια μάλιστα των οποίων το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, προσέφερε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αρκετές συμβουλές, σε επικοινωνιακό και πολιτικό επίπεδο.

laliotis tsipras

Αργότερα οι σχέσεις τους «πάγωσαν», χωρίς ωστόσο να έχουν ανταλλάξει άσχημες μεταξύ τους κουβέντες.

Αλλά το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως «ξαναζεστάθηκαν», χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει και… πολιτικό αρραβώνα.

Μιλάμε για τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα και το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κ. Λαλιώτη, ο οποίος βρίσκεται εκτός της ενεργού πολιτικής χωρίς ωστόσο να έχει εγκαταλείψει τον πολιτικό του χώρο.

Ασφαλείς πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι το τελευταίο διάστημα οι δυο τους είχαν μία τουλάχιστον τηλεφωνική επικοινωνία. Και φυσικά συζήτησαν όλες τις «καυτές» πολιτικές εξελίξεις.

Επαναλαμβάνουμε, αυτή η τηλεφωνική «επανασύνδεση» δεν σημαίνει και… πολιτικό αρραβώνα, προς το παρόν τουλάχιστον.

Δείχνει όμως μια τάση να υπάρξει ένας ουσιαστικός δίαυλος μεταξύ των δυο πλευρών.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Κώστας Λαλιώτης γνωρίζει πολύ καλά τόσο τα εσωτερικά ζητήματα της ευρύτερης κεντροαριστεράς, όσο και τα εκλογικά ζητήματα.

Πάντως να αναφέρουμε, ότι όπως πληροφορηθήκαμε, ο Κ. Λαλιώτης δεν είναι αντίθετος με την πρόσφατη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και FYROM…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Σχετικές ειδήσεις