ΠΟΛΙΤΙΚΗ

LIVE η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή

LIVE η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή

Η ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή στη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών «Φορολογικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση της αναπτυξιακής διαδικασίας της ελληνικής οικονομίας».

Μία πολύ διαφορετική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής βρίσκεται σε εξέλιξη το μεσημέρι της Τετάρτης (29/07), καθώς όλοι οι βουλευτές είναι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα μετά από απόφαση του προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα.

«Η απόφασή σας να επιβάλλετε τη χρήση μάσκας και εντός κοινοβουλίου είναι ιατρικώς σωστή και συμβολικά επιβεβλημένη. Είναι άβολη στην αρχή, αλλά απαραίτητη», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αρχίζοντας την ομιλία του και απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Σώματος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπ. Οικονομικών.

«Βρισκόμαστε στη φάση διαχείρισης αυτού που κάποιοι αποκαλούν β' κύμα πανδημίας στην Ευρώπη, εδώ δεν έχει κάνει την εμφάνισή του. Απαραίτητο είναι να τηρούμε τις συμβουλές των γιατρών και να φορούμε τη μάσκα όπου είναι υποχρεωτική. Εμείς έχουμε την υποχρέωση εδώ στο κοινοβούλιο πρώτοι να δίνουμε το καλό παράδειγμα», τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Χρέος τιμής προς τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. 46 χρόνια από την εισβολή της Κύπρου η Ελληνική Πολιτεία απονέμει ισόβια σύνταξη στους άντρες που υπερασπίστηκαν την Ελευθερία στην πρώτη γραμμή», τόνισε ο πρωθυπουργός μιλώντας από το βήμα της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπ. Οικονομικών.

Δείτε LIVE:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr