ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Κουτσαβακισμοί Μητσοτάκη τα περί γαλοπούλας – Αυτός κρύφτηκε, εγώ είμαι εδώ

Αλέξης Τσίπρας
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου
InTime / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην 85η ΔΕΘ, απάντησε εκ νέου σε ερώτημα για πρόωρες εκλογές κάνοντας λόγο για αδυναμία του πρωθυπουργού που «αναδεικνύεται από τους κουτσαβακισμούς και τις μαγκιές για γαλοπούλες».

«Αν είναι τόσο ανεύθυνος ο πρωθυπουργός -με δεδομένα τα στοιχεία της πανδημίας-, ας κάνει εκλογές. Συνενοχή και συμμετοχή σε αυτή την ευθύνη από εμάς δεν θα την έχει... Σε κάθε περίπτωση εμείς είμαστε έτοιμοι», απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να τεθεί εν τέλει ζήτημα πρόωρων εκλογών.

«Από εκεί και πέρα εγώ δεν θα γίνω Μητσοτάκης. Αυτό που έκανε ο κ. Μητσοτάκης από την στιγμή που ανέλαβε την ηγεσία της ΝΔ ήταν να ζητά κάθε μέρα εκλογές, όταν η χώρα ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και δεν έκλειναν οι αξιολογήσεις. Εμείς δεν θα το κάνουμε. Δεν είναι στην κουλτούρα μου…», πρόσθεσε.

«Αλλά ο κ. Μητσοτάκης βλέπει μία ραγδαία φθορά και αυτό θέλει να προλάβει με τις πρόωρες εκλογές... Οι κουτσαβακισμοί και οι μαγκιές για γαλοπούλες δεν αναδεικνύουν πυγμή, αναδεικνύουν αδυναμία. Θα του συνιστούσα να είναι πιο φειδωλός σε ψευτοκουτσαβακισμούς. Όταν μάλιστα προεκλογικά αρνήθηκε μία προσωπική αντιπαράθεση για να ακούσει ο κόσμος και να κρίνει. Σε κάθε περίπτωση εγώ θα είμαι εδώ», τόνισε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Καρτ χτύπησε παιδί στο κεφάλι στο κέντρο της πόλης - Νοσηλεύεται διασωληνωμένο

Ηλεκτρονικές απάτες: Προσοχή! Σκαρφίστηκαν νέο κόλπο - Μην απαντήσετε ποτέ σε αυτό το μήνυμα

Κορονοϊός: Προχωρούν οι δοκιμές για ρινικό εμβόλιο – Θετικά τα πρώτα αποτελέσματα