ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Η ΝΔ «χαϊδεύει τα αυτιά» της ακροδεξιάς – Τι είπε για Μπογδάνο, Πλεύρη και… Αντετοκούνμπο

Αλέξης Τσίπρας
Απαντήσεις σε ερωτήματα δημοσιογράφων έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ
InTime / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ως μειονέκτημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη χαρακτήρισε την υπουργοποίηση τριών πρώην στελεχών του ΛΑΟΣ ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος άσκησε αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για το θέμα Μπογδάνου.

«Είναι πράγματι οξύμωρο να μιλά ο κ. Μητσοτάκης για το πολιτικό Κέντρο και να έχει υπουργοποιήσει τρία πρωτοκλασάτα στελέχη του ΛΑΟΣ. Δεν έχει να περιμένει πολλά ο λαός απ' τον κ. Μητσοτάκη πέραν από την υπουργοποίηση ενδεχομένως και του κ. Μπογδάνου», σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας.

Είπε, επίσης, ότι ο κ. Μητσοτάκης προεκλογικά κατάφερε να διεμβολίσει τον χώρο της ακροδεξιάς και να δημιουργήσει μια ευρύτερη δεξαμενή ψηφοφόρων και προσέθεσε: «Σήμερα αυτό είναι μειονέκτημα για τον κ. Μητσοτάκη γιατί είναι αναγκασμένος να πατά σε δύο βάρκες, όμως όταν τα νερά δεν είναι ήρεμα δεν είναι εύκολο να το κάνει και θα πέσει μέσα στο νερό».

Πρόσθσε ότι η επιλογή Πλεύρη για τη θέση του υπουργού Υγείας στην πιο κρίσιμη στιγμή της πανδημίας είναι ανησυχητική πολιτικά και πως «είναι απολύτως προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει γραμμάτια να ξεπληρώσει σε αυτό το χώρο».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι είναι επίσης ανησυχητικό ότι ο πρωθυπουργός «δεν βρήκε μια κουβέντα για να αποδοκιμάσει την αθλιότητα Μπογδάνου», ενώ χαρακτήρισε «κρεσέντο υποκρισίας» ότι την ίδια ώρα παρουσίασε την πολιτογράφηση των Αντετοκούνμπο, που είχε γίνει μια εβδομάδα πριν, όπως είπε.

«Αυτή είναι σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ με το πρόσωπο του Ιανού, που με τις πολιτικές της χαϊδεύει τα αυτιά της ακροδεξιάς και από την άλλη με το πρόσωπο του μοντέρνου του Ευρωπαίου πολιτικού», τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Καρτ χτύπησε παιδί στο κεφάλι στο κέντρο της πόλης - Νοσηλεύεται διασωληνωμένο

Ηλεκτρονικές απάτες: Προσοχή! Σκαρφίστηκαν νέο κόλπο - Μην απαντήσετε ποτέ σε αυτό το μήνυμα

Κορονοϊός: Προχωρούν οι δοκιμές για ρινικό εμβόλιο – Θετικά τα πρώτα αποτελέσματα