ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιμένει στις "εκλογές με κοντομάνικα" ο Καρατζαφέρης

Επιμένει στις "εκλογές με κοντομάνικα" ο Καρατζαφέρης

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης υπενθύμισε στους δημοσιογράφους ότι ο ίδιος είχε προβλέψει "εκλογές με κοντομάνικα τον Σεπτέμβριο".

Μετά την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, στο Μέγαρο Μαξίμου σήμερα το μεσημέρι, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, δήλωσε ότι «το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Σαμαράς και μαζί τους και ο ελληνικός λαός, έπεσαν θύματα του παιχνιδιού της κ. Μέρκελ».

«Τους έλεγα κατ΄ επανάληψη, κάθε βράδυ, στις εδώ συναντήσεις, ότι μπλοφάρει", δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης, ενώ συνέχισε ότι,"δεν με πίστεψαν. Ομολόγησε σήμερα η κ. Μέρκελ ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να αφήσει την Ελλάδα να πτωχεύσει και καμία περίπτωση να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ. Δυστυχώς, όμως, οι αποφάσεις οι οποίες ελήφθησαν κάτω από την πίεσή της είναι εξαιρετικά δυσμενείς για τον ελληνικό λαό και θα μεγιστοποιηθούν τον Ιούνιο με κίνδυνο έκρηξη της κοινωνικής συνοχής».

"Η κ. Μέρκελ πρωταγωνίστησε στο δεύτερο μνημόνιο, το οποίο αλλάζει τη ζωή όλων μας. Αυτά τα οποία έρχονται τον Ιούνιο είναι εντελώς αποκρουστικά και ευθύνονται εκείνοι που δεν είχαν την ωριμότητα και την εμπειρία να τα αποκρούσουν», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

«Μετά το Πάσχα μπορεί να διαλυθεί η Βουλή» είπε ο κ. Καρατζαφέρης, και ζήτησε από τον πρωθυπουργό να μην διαταραχθεί το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων και να μην καταστεί παιχνίδι πολιτικών διεκδικήσεων. Μάλιστα, υπενθύμισε στους δημοσιογράφους ότι ο ίδιος είχε προβλέψει "εκλογές με κοντομάνικα τον Σεπτέμβριο".

Μια εκλογική περίοδος με "κοντομάνικα", σίγουρα συμφέρει τον ΛΑΟΣ και τον Γιώργο Καρατζαφέρη, καθώς θα τους δώσει χρόνο να στήσουν ένα νέο προφίλ, για τον ψηφοφόρο, μετά την αποχώρηση απο την κυβέρνηση Παπαδήμου. Δεν γίνεται να παραβλεφθεί άλλωστε, ότι τα ποσοστά, που δίνονται στον ΛΑΟΣ από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, είναι τουλάχιστον απογοητευτικά για το κόμμα.

Τόσο ο ΛΑΟΣ όσο και το ΠΑΣΟΚ, εξάλλου, θέλουν χρόνο εργασιών στην Βουλή, για να μπορέσουν να διορθώσουν τα λάθη των κομμάτων, κατά την συγκυβέρνηση. Ο πρώτος το ζήτησε ήδη...