ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρατζαφέρης: Ο Χρυσοχοΐδης δουλεύει το λαό για τους λαθρομετανάστες

Καρατζαφέρης: Ο Χρυσοχοΐδης δουλεύει το λαό για τους λαθρομετανάστες

Πυρά κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της δημιουργίας χώρων προσωρινής παραμονής παράνομων μεταναστών.

Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι «ο κ. Χρυσοχοΐδης δουλεύει τον ελληνικό λαό, καθώς είπε θα κάνει 30 στρατόπεδα ανοιχτά να μπαινοβγαίνουν, δηλαδή και να πηγαίνουν να διαταράσσουν τις τοπικές κοινωνίες».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θεωρεί ότι απαιτείται ριζοσπαστική λύση για την επίλυση του προβλήματος, «όταν οι λαθρομετανάστες είναι 2 εκατομμύρια και όταν κάθε μέρα μπαίνουν χιλιάδες από τα σύνορα».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης πρότεινε να αποχωρήσει η χώρα μας από τη Συνθήκη Σέγκεν και να δώσει ταξιδιωτικά έγγραφα στους μετανάστες «να μας αδειάσουν τη γωνιά». Σύμφωνα με τον ίδιο, «όλα τα άλλα είναι ημίμετρα, που προσβάλλουν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού».

Ο κ. Καρατζαφέρης εξαπέλυσε βολές κατά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και για το θέμα των προσλήψεων έκτακτου προσωπικού, ζητώντας από τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ «να φρενάρουν τη διαδικασία». Μάλιστα, χαρακτήρισε τη διαδικασία «παλαιοκομματικά τερτίπια για διορισμούς λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές» και είπε ότι δεν μπορούν να έχουν πέραση το 2012 γιατί τα έχει καταδικάσει ο ελληνικός λαός.