ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτόνομα στις εκλογές το Άρμα Πολιτών

Αυτόνομα στις εκλογές το Άρμα Πολιτών

Αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές ετοιμάζει το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών και καλεί σε κοινό αγώνα τις αντιμνημονιακές δυνάμεις.

Απορρίπτοντας κάθε σενάριο συνεργασίας με την "Κοινωνική Συμφωνία" της Λούκας Κατσέλη και του Χάρη Καστανίδη, το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών προχωρά σε κάλεσμα των αντιμνημονιακών και πατριωτικών δυνάμεων για τη συγκρότηση ενιαίου μετώπου και ετοιμάζεται για την αυτόνομη κάθοδό του στον εκλογικό στίβο.

Αυτή είναι η απόφαση που ελήφθη από την Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα, στη συνεδρίαση που διεξήχθη σήμερα, με βασικά θέματα την ενημέρωση της Επιτροπής Ανάδειξης των υποψηφιοτήτων για την πληρότητα των ψηφοδελτίων, καθώς και την ετοιμότητα της οργανωτικής δομής του εκλογικού αγώνα του κόμματος.

«Συνεχίζονται οι προσπάθειες για συνεργασία των αντιμνημονιακών δυνάμεων, συνεργασία βασισμένη σε 10 προγραμματικές αρχές δεσμευτικές από όλους. Πάντως, το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών είναι έτοιμο σε όλους τους νομούς της χώρας να αντιμετωπίσει το πρόκριμα των εκλογών όποτε κι αν αυτές γίνουν», όπως δήλωσε ο Γιάννης Δημαράς στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.