ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: Η σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ συνεχίζεται

Κικίλιας: Η σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ συνεχίζεται
O κ. Κικίλιας δήλωσε ότι οι προκρατήσεις για το 2022 αυξάνονται κατακόρυφα και ότι η χώρα μας είναι ασφαλής προορισμός.

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης του υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια

«Η συμπεριφορά Πολάκη πληγώνει τη Δημοκρατία και τους θεσμούς» ανέφερε μιλώντας στο OPEN ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

«Στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας η Κυβέρνηση, ο Πρωθυπουργός και όλοι οι συνάδελφοι που πήραν το λόγο, τοποθετήθηκαν στα θέματα της αρμοδιότητάς τους και απάντησαν με ειλικρίνεια. Και η συγγνώμη ακούστηκε και κριτική έγινε, αλλά και η ανάδειξη των πεπραγμένων της Κυβέρνησης σε σημαντικούς τομείς» ανέφερε ο κ. Κίκιλιας.

Ο υπουργός Τουρισμού σημείωσε ότι «ξαναδημιουργείται το δίπολο των δύο παρατάξεων οι οποίες έχουν κυβερνήσει τη χώρα ανάλογα με την πλειοψηφία αυτά τα χρόνια» ενώ έκανε λόγο για μια ευκαιριακή σύμπλευση του ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΙΝΑΛ στη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας.

Για τα πρώτα μηνύματα σχετικά με την τουριστική κίνηση ο κ. Κικίλιας δήλωσε ότι οι προκρατήσεις για το 2022 αυξάνονται κατακόρυφα και ότι η χώρα μας είναι ασφαλής προορισμός.

«Οι μεγάλοι tour operators ανακοίνωσαν διπλασιασμό των ταξιδιωτών. Είπε ο CEO της TUI ότι από 1,5 εκατομμύριο ταξιδιώτες που έφεραν το 2021, θα φέρουν 3 εκατομμύρια ταξιδιώτες το 2022.Η κρουαζιέρα αντί για μέσα Απριλίου ξεκινάει την 1η Μαρτίου, με τα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης να είναι home ports και μας ζητούν να την επεκτείνουμε μέχρι το τέλος του φθινοπώρου» σημείωσε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.