ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλήθος κόσμου στην ομιλία του Χρήστου Τεντόμα στο πολεμικό Μουσείο

Πλήθος κόσμου στην ομιλία του Χρήστου Τεντόμα στο πολεμικό Μουσείο

Η μαζική παρουσία φίλων και πολιτών της Αθήνας, σε μια εκδήλωση  στο Πολεμικό Μουσείο, ήρθε να επιβεβαιώσει ότι έχει ξεκάθαρη προοπτική να διεκδικήσει μια θέση στην επόμενη Βουλή.

Με μία μεγάλη συγκέντρωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία- σε μια δύσκολη ομολογουμένως περίοδο- ξεκινά την πορεία του για την Κεντρική πολιτική σκηνή ο αντιδήμαρχος Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας.

Ο ίδιος εδώ και καιρό «οργώνει» στην κυριολεξία την Αθήνα την οποία γνωρίζει πολύ καλά και έχει σταθερά ανθρώπους που τον στηρίζουν και τον εμπιστεύονται. Αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελεί τον μακροβιότερο δημοτικό σύμβουλο και αντιδήμαρχο κατέχοντας κομβικές θέσεις ευθύνης με άμεση επιρροή για την επίλυση σοβαρών θεμάτων της περιοχής.

Η μαζική παρουσία φίλων και πολιτών της Αθήνας, σε μια εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο, ήρθε να επιβεβαιώσει ότι έχει ξεκάθαρη προοπτική να διεκδικήσει μια θέση στην επόμενη Βουλή.

Ο Χρήστος Τεντόμας μίλησε για το όραμά του για την Αθήνα. Την Αθήνα της ανάπτυξης, των νέων ευκαιρίων, την εμπέδωση της πράσινης λογικής, την περαιτέρω στήριξη σε κάθε γειτονιά της πόλης και των ανθρώπων της και μια σειρά άλλων σοβαρών θεμάτων, επιδιώκοντας να συνδημιουργήσει ένα πλέγμα προτάσεων και θέσεων μαζί με τους συμπολίτες του, όπως άλλωστε κάνει και όλα αυτά τα χρόνια απ’ όπου κλήθηκε να υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η στηρίξη πολιτικών και αυτοδιοικητικών στο πρόσωπό του έχει την ξεχωριστή της σημασία με την πιο κομβική να ειναι αυτή του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος και μίλησε στην εκδήλωση.

Ο Χρήστος Τεντόμας, είναι αγαπητός και αποδεκτός ακόμη και απο μη κομματικούς της Νέας Δημοκρατίας κι αυτό του δίνει το πλεονέκτημα στην φημολογούμενη υποψηφιότητά του καθώς καταφέρνει να συνθέσει διαφορετικές απόψεις κάτι που αποτελεί και επιλογή του κόμματος της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Πατρών στην Αθήνα

Αθήνα: Φωτιά σε εγκαταλειμμένο κτήριο στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου

Αυτά είναι τα χειρότερα φανάρια της Αττικής