ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει το ΠΑΣΟΚ

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει το ΠΑΣΟΚ

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει το ΠΑΣΟΚ με τα κορυφαία στελέχη να βγάζουν τα ... μαχαίρια το ένα μετά το άλλο, να αρνούνται να συμμετάσχουν στην προεκλογική εκστρατεία του κόμματος λόγω του ότι η εκλογική αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς σταυρό προτίμησης, αλλά και λόγω των άνευ προηγουμένου χαμηλών ποσοστών που παίρνει στις δημοσκοπήσεις.

Μετά τον Θεόδωρο Πάγκαλο που ζήτησε αλλαγή ηγεσίας και η Άννα Διαμαντοπούλου έριξε λάδι στη φωτιά, κάνοντας λόγο για την ανάγκη αυτοδιάλυσης και ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ.

Η πρώην υπουργός δήλωσε ότι οι αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να γίνουν «με όρους που θα συμφωνηθούν μετά τις αλλαγές για την αυτοδιάλυσή του και την ανασυγκρότησή του».

Άφησε επίσης αιχμές κατά του Γιώργου Παπανδρέου, λέγοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ έκανε λάθος να διαχειριστεί μόνο του μια κρίση», ενώ, αναφερόμενη σε παλαιότερη δήλωσή της, είπε ότι «από το ΠΑΣΟΚ plus πήγαμε στο ΠΑΣΟΚ minus στον κύβο».

Στην Ιπποκράτους υπάρχει μεγάλη ανησυχία για το εκλογικό αποτέλεσμα, ενδεικτικό της οποίας είναι το σχόλιο της πρώην υπουργού πως «το να βάλεις στόχους για δυο μονάδες παραπάνω δεν είναι κάτι συνταρακτικό».

«Κανένα σχόλιο», ήταν η απάντηση κύκλων της Ιπποκράτους, ενώ την ίδια ώρα στελέχη του περιβάλλοντος Διαμαντοπούλου επιχειρούσαν να ρίξουν τους τόνους, υποστηρίζοντας ότι δεν είπε κάτι διαφορετικό από όσα διακηρύσσει ο Ευ. Βενιζέλος για την ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές.