ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θ. Πάγκαλος: «Μαζί τα φάγαμε»-Στείλε μας την ιστορία σου

Θ. Πάγκαλος: «Μαζί τα φάγαμε»-Στείλε μας την ιστορία σου

Τη συνδρομή των... πολιτών ζητά ο Θεόδωρος Πάγκαλος, που μετά την αποχώρησή του από την πολιτική, ασχολείται με τη συγγραφή του βιβλίου «Μαζί τα φάγαμε».

Ο κ. Πάγκαλος ζητά από τους πολίτες να του στείλουν... υλικό, δηλαδή προσωπικές ιστορίες που δείχνουν την έννοια της «συνευθύνης και της συνενοχής των πολιτών στο πάρτυ που έγινε».

Στο βιβλίο, ο κ. Πάγκαλος θα επιχειρήσει να περιγράψει το πόσα, πότε, πώς και ποιοι «τα φάγανε», πώς κατανέμεται η ευθύνη από πάνω προς τα κάτω και περιλαμβάνει συγκεκριμένες ιστορίες.

«Η γνωστοποίηση των παραπάνω πληροφοριών θα βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση της πολιτικής κατάστασης της χώρας. Επίσης θα δράσει «παιδευτικά» ειδικά για τους νέους, ώστε να μετασχηματιστεί η θέληση για μια κρατικοδίαιτη θέση στο δημόσιο σε θέληση για ανάπτυξη και δημιουργία», αναφέρει ο κ. Πάγκαλος.

Οι πολίτες που ενδιαφέρονται, θα μπορούν να στέλνουν επώνυμα ή ανώνυμα την ιστορία τους, μέσω της ιστοσελίδας του κ. Πάγκαλου. Οι ανώνυμες ιστορίες, θα δημοσιευθούν στο βιβλίο και σε ειδικό δικτυακό τόπο. Οι επώνυμες θα μπορέσουν να αποτελέσουν υλικό προς περαιτέρω έρευνα.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr