ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Χτυπάει σε όλα τα μέτωπα την κυβέρνηση

ΣΥΡΙΖΑ: Χτυπάει σε όλα τα μέτωπα την κυβέρνηση
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Να απλώσει τη βεντάλια της αντιπαράθεσης με το Μέγαρο Μαξίμου και σε άλλα θέματα, πέραν της τραγωδίας των Τεμπών -η οποία παραμένει το νούμερο ένα θέμα στην ατζέντα του- επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, που χτυπάει στα μεγάλα ζητήματα που βρίσκονταν στην ημερήσια διάταξη, πριν το πολύνεκρο δυστύχημα, δηλαδή την ακρίβεια.

Η ακρίβεια που συνεχίζει να χτυπάει «κόκκινο», φαίνεται ότι δεν θα υποχωρήσει σύντομα. Τουλάχιστον, έτσι έχουν ερμηνεύσει από την Κουμουνδούρου τα όσα είπε ο Χρήστος Σταϊκούρας, ότι τι δε θα δούμε μείωση ούτε σταθεροποίηση των τιμών, αλλά συνέχιση των αυξήσεων.

«Η αύξηση των τιμών, η απουσία ελέγχου της αγοράς και τα υπερέσοδα από τον ΦΠΑ, με τα οποία η κυβέρνηση επιδοτεί εδώ και ενάμισι χρόνο την αισχροκέρδεια και διανέμει ανεπαρκή επιδόματα, είναι η μοναδική παρακαταθήκη του απερχόμενου κ. Μητσοτάκη», τόνισε η Έφη Αχτσιόγλου.

Την ίδια στιγμή, το δημοσίευμα των New York Times που αναφέρεται στην διπλή παρακολούθηση της Άρτεμις Σίφορντ, από την ΕΥΠ και το Predator. Το δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας, έφερε ξανά στο προσκήνιο την υπόθεση τον υποκλοπών, υποστηρίζοντας ότι το κακόβουλο λογισμικό και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, δούλευαν σαν ενιαίο κέντρο.

«Από χθες οι κ. Μητσοτάκης και Πιερρακάκης κρύβονται μετά την αποκάλυψη των New York Times για τη διπλή παρακολούθηση της Άρτεμις Σίφορντ. Η αμερικανική εφημερίδα επιβεβαιώνει ότι ΕΥΠ και Predator λειτουργούσαν σε πλήρη συνεργασία για το ίδιο κέντρο, δηλαδή το Μέγαρο Μαξίμου», σημείωσε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Όλα δείχνουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζει συνολικά την ένταση απέναντι στην κυβέρνηση, καθώς όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει την ημερομηνία των εκλογών.