ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Μουσταφά Κατραντζή από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Ροδόπη

Μουσταφά Κατραντζή
O Μουσταφά Κατραντζή
Facebook

Την απόσυρσή του από την εκλογική μάχη ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο FB ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στη Ροδόπη, Μουσταφά Κατραντζή.

Να αποσύρει την υποψηφιότητά της από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ για τις εκλογές 2023, αποφάσισε ο Μουσταφά Κατραντζή.

Ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στη Ροδόπη, Μουσταφά Κατραντζή σε ανάρτηση του στο facebook έγραψε: «Αποσύρομαι από τις βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιουνίου, προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα καλής συμβίωσης στην περιοχή μας».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Η διαδρομή μου στην πολιτική όλα αυτά τα χρόνια είχε ως μοναδικό στόχο τη συνέχιση της αρμονικής συνύπαρξης Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Ροδόπη.
Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις αποσύρω την υποψηφιότητα μου από τις βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιουνίου, προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα καλής συμβίωσης στην περιοχή μα».

Υπενθυμίζεται ότι στον κ. Κατραντζή είχε αναφερθεί την Κυριακή στη διακαναλική του συνέντευξη ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παραδεχόμενος εμμέσως ότι είχε ενημερωθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν τις εκλογές του Μαΐου για τους δύο υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι στο έγγραφο που του απέστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ υπήρχε «σαφής αναφορά και για τον υποψήφιο της ΝΔ» ότι ήταν «στρατευμένος στα σχέδια της 'Αγκύρας και του τουρκικού προξενείου».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Βούτσης: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές η αλλαγή του συσχετισμού δυνάμεων

Γιώργος Τσίπρας: Με τη ΝΔ οδεύουμε σε μεγαλύτερη απόκλιση από τη δυτική Ευρώπη

Τάσος Χατζηβασίλειου: Μια ισχυρή αυτοδυναμία της ΝΔ σημαίνει σταθερότητα για τη χώρα