ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: «Κόντρα» Μαρινάκη – Τσαπανίδου για τη Θράκη και τα ψηφοδέλτια (βίντεο)

Εκλογές 2023: «Κόντρα» Μαρινάκη – Τσαπανίδου για τη Θράκη και τα ψηφοδέλτια (βίντεο)
EUROKINISSI, IN–TIME.

Τέσσερις ημέρες πριν από τις εκλογές της Κυριακής (25/06), τα κομματικά επιτελεία και οι εκπρόσωποι αυτών, «ανεβάζουν στροφές».

Τέσσερις ημέρες πριν από τις εκλογές της Κυριακής (25/06), τα κομματικά επιτελεία «ανεβάζουν στροφές», με τους πολιτικούς αρχηγούς να συνεχίζουν τις περιοδείες, επαφές και ομιλίες ανά την Ελλάδα, έχοντας στόχο να πείσουν τους ψηφοφόρους για την ανάγκη να μεταβούν ξανά στις κάλπες, καθώς υπάρχει ο φόβος για «χαλαρή ψήφο» και διεύρυνση της αποχής σε σύγκριση με τις κάλπες του Μαΐου.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι βουλευτές και εκπρόσωποι κομμάτων έχουν ριχτεί στη «μάχη» για την αύξηση των ποσοστών των κομμάτων τους, μέσω συγκεντρώσεων, συναντήσεων, αλλά και τηλεοπτικών εμφανίσεων.

Στο επίκεντρο της πολιτικής «διαμάχης», έχει βρεθεί τα τελευταία 24άωρα η διαχείριση του Μεταναστευτικού, στη «σκιά» της πολύνεκρης τραγωδίας με το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου, αλλά και όσα αφορούν τους υποψήφιους βουλευτές της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη.

Σε τεταμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (20/06), η συζήτηση των πολιτικών, που ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με αιχμή το ζήτημα της Θράκης, την ενημέρωση από την ΕΥΠ για μειονοτικούς υποψήφιους και την στάση της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Υπήρξε ένταση και για άλλα θέματα της επικαιρότητας, ανάμεσα στους: Παύλο Μαρινάκη, Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, την Πόπη Τσαπανίδου, εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και τη Μιλένα Αποστολάκη, υποψήφια βουλευτή Βόρειου Τομέα Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Σχετικές ειδήσεις