ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτρος Κόκκαλης: Θα πάρουμε μέρος και στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές

Πέτρος Κόκκαλης: Θα πάρουμε μέρος και στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πέτρος Κόκκαλης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «λείπει από την Ελλάδα η πολιτική οικογένεια των Πρασίνων, η οποία εστιάζει στην κλιματική κρίση»

Την πρόθεσή του να κατέβει και στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές εξέφρασε ο Πέτρος Κόκκαλης, που ανακοίνωσε τον νέο πολιτικό φορέα υπό τον τίτλο «Κόσμος».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πέτρος Κόκκαλης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «λείπει από την Ελλάδα η πολιτική οικογένεια των Πρασίνων, η οποία εστιάζει στην κλιματική κρίση».

«Το σημαντικό είναι να καταφέρουμε να βοηθήσουμε να υπάρξει, να εγκατασταθεί στον πολιτικό διάλογο μία πολιτική δύναμη, η οποία θα είναι εστιασμένη στην επιστημονική πραγματικότητα, στις λύσεις οι οποίες βασίζονται σε έναν μακροχρόνιο σχεδιασμό και έχουν στο κέντρο τους την προστασία του ανθρώπου», ανέφερε ο κ. Κόκκαλης και εξήγησε πως: «Το κλίμα επηρεάζει όλες μας τις δραστηριότητες, την αγροτική παραγωγή, τον τουρισμό, την δημόσια υγεία» τονίζοντας πως «τα ευρωπαϊκά πράσινα κόμματα έχουν μία πολύ πλούσια ατζέντα».

Ο ευρωβουλευτής ανακοίνωσε επίσης πως «θα συμμετέχουμε στις ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου, θα κάνουμε συνέδριο και φυσικά θα έχουμε συμμετοχή και στις εθνικές εκλογές».