Νατσιός στην κεντρική προεκλογική της «Νίκης»: «Είμαστε απροσκύνητοι και θα παραμείνουμε»

"Πρέπει να ξαναφέρουμε πάλι τον Έλληνα στο βάθρο που του αξίζει με ψηλά το κεφάλι, κομίζοντας πολιτισμό που εδράζεται στον Παρθενώνα και την Αγιά Σοφιά. Έτσι προσέρχεσαι στην Ευρώπη" είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Νατσιός.
Νατσιός στην κεντρική προεκλογική της «Νίκης»: «Είμαστε απροσκύνητοι και θα παραμείνουμε»
1'

"Είμαστε απροσκύνητοι και θα παραμείνουμε τέτοιοι, είμαστε αλύγιστοι , είμαστε η ΝΙΚΗ", τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, όπου παρουσιάστηκαν και υποψήφιοι ευρωβουλευτές.

Ο κ.Νατσιός εξέφρασε την πεποίθηση ότι την 9η Ιουνίου, " εμείς θα χύνουμε δάκρυα χαράς και πανηγυριού και άλλοι οδύνης", λέγοντας ότι "η ταυτότητα της ΝΙΚΗΣ είναι η ταυτότητα της Ρωμιοσύνης".

"Πρέπει να ξαναφέρουμε πάλι τον Έλληνα στο βάθρο που του αξίζει με ψηλά το κεφάλι, κομίζοντας πολιτισμό που εδράζεται στον Παρθενώνα και την Αγιά Σοφιά. Έτσι προσέρχεσαι στην Ευρώπη" είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Νατσιός μίλησε για "προδοσία" με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ στις κατηγορίες του πρωθυπουργού για "εργαλειοποίηση" της πίστης από τη ΝΙΚΗ απάντησε ότι αυτές θα στραφούν εναντίον του κ. Μητσοτάκη.

Επίσης, έστρεψε τα πυρά του κατά του νόμου για τον πολιτικό γάμο ομόφυλων ζευγαριών, τον οποίο χαρακτήρισε ως τη "μεγαλύτερη προσβολή" για την ελληνική οικογένεια.

"Είμαστε η ανερχόμενη πολιτική δύναμη, βγάλτε μας κυβέρνηση να διορθώσουμε την πατρίδα μας. Τι Μητσοτάκης, τι Κασσελάκης, ίδιοι είναι'', τόνισε ο κ. Νατσιός.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή