ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχελάκης: Να παραδώσει την έδρα του ο Γ. Παπανδρέου

Μιχελάκης: Να παραδώσει την έδρα του ο Γ. Παπανδρέου

Σφοδρή επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Γιάννης Μιχελάκης, καλώντας τον να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα.

Με αφορμή το γεγονός ότι ο κ. Παπανδρέου διδάσκει στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, ο κ. Μιχελάκης κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό για προκλητική συμπεριφορά και για έλλειψη σεβασμού προς τους πολίτες, επισημαίνοντας ότι ο Γιώργος Παπανδρέου μπέρδεψε το «Επισκέπτης Καθηγητής» με το «Επισκέπτης Βουλευτής».

«Μετά από τρία χρόνια δραματικών περικοπών μισθών και συντάξεων, άδικων φοροεπιδρομών, αλλά και παραβίασης των πιο θεμελιωδών εργασιακών και ασφαλιστικών του δικαιωμάτων, κάθε πολίτης θα περίμενε από τον πρώην Πρωθυπουργό τουλάχιστον ένα στοιχειώδη σεβασμό», σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή. Να είμαστε όλοι διαρκώς παρόντες. Ενεργοί συμμέτοχοι στον κοινό αγώνα. Δεν είναι κλαμπ η Βουλή. Δεν είναι επισκεπτήριο. Γι' αυτό και ο κ. Παπανδρέου, από τη στιγμή που επέλεξε να δραπετεύσει στην Αμερική, οφείλει να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα!».

Διαβάστε επίσης: Ξεκινά μαθήματα ο Γιωργάκης – Θα αμοίβεται με 20.000 ευρώ!

ΠΑΣΟΚ: «Στο σφυρί» το γυμναστήριο του Γιωργάκη!

Ρoή Ειδήσεων