ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπουργοποίηση της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ μελετά ο Βενιζέλος

Υπουργοποίηση της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ μελετά ο Βενιζέλος

Ενώ οι τελευταίες αναλαμπές του ΠΑΣΟΚ διακρίνονται από βιαιότητες και βρισιές, ο πρόεδρός του ετοιμάζεται για τον ανασχηματισμό...

Μία πληροφορία που ήρθε στα χέρια μας απο πηγή που ανήκει στο ευρύτερο περιβάλλον του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους, λέει ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος σκέφτεται σοβαρά να προτείνει για υπουργοποίηση στον τυχόν προσεχή ανασχηματισμό, τη γνωστή πρώην σύμβουλο του κ. Σπύρου Βούγια στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, την κ. Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.

Η κ. Αφροδίτη Αλ Σάλεχ που έχει δεχθεί κατά καιρούς ουκ ολίγες προσωπικές επιθέσεις μέσα από blogs στο διαδίκτυο και πολιτικούς της αντιπάλους που την επέκριναν μεταξύ άλλων για την ημίγυμνη αισθησιακή φωτογράφιση, που είχε κάνει κατά το παρελθόν, φέρεται να προκρίνεται αυτήν την στιγμή ως μία αξιόπιστη επιλογή στο μυαλό του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου.

Χωρίς να γνωρίζουμε τι πραγματικά σκέφτεται ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για το μέλλον την πρώην ηθοποιού και νυν στελέχους του ΠΑΣΟΚ με ορατές πολιτικές φιλοδοξίες, Αφροδίτης Αλ Σάλεχ, εμείς απλά επισημαίνουμε τρία στοιχεία που ίσως συνηγορούν στην πληροφορία που διακινείται το τελευταίο 24ωρο. Αυτά έχουν να κάνουν:

- Πρώτον, με το γεγονός ότι η κ. Αλ Σάλεχ έχει ρίξει σε σχέση με το παρελθόν τους τόνους της διαδυκτιακής της αντιπαράθεσης με όσους διαφωνούν μαζί της, κάτι για το οποίο έχει εισπράξει αρκετές μομφές από συνομιλητές της στο facebook.

- Δεύτερον, με το ότι η συγκεκριμένη περσόνα θα μπορούσε θεωρητικά να συμβολίσε την έμφαση που δίνει ο κ. Βενιζέλος τελευταία με την ρητορική του κατά της Χρυσής Αυγής. Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ έχει αναλάβει τον τομέα του ΠΑΣΟΚ εναντία στον ρατσισμό, και σίγουρα είναι από τα στελέχη του περιβάλλοντος του Ε.Βενιζέλου που έχει σηκώσει τόσο ψηλά τον πήχη την αντιπαράθεσης με την Χρυσή Αυγή.

- Η τρίτη παράμετρος αφορά στις φιλοδοξίες που φέρεται η ίδια η Αλ Σάλεχ να έχει για τον εαυτό της. Άνθρωποι που την ξέρουν καλά λένε ότι εδώ και χρόνια έχει στρατευτεί στο πλευρό του Ευάγγελου Βενιζέλου, και σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά τους «θα καλόβλεπε την πολιτική αναβάθμισή της ως μία ανταμοιβή για τα όσα έχει κάνει για τον Πρόεδρο» όπως λένε.

Αν σε κάτι υποθέτουμε ότι μπορεί να «σκοντάψει» η υπουργοποίηση της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ είναι στο ίδιο το περιβάλλον του Πρωθυπουργού αφού το βέβαιο είναι ότι ούτε ο ίδιος ούτε και οι στενοί του συνεργάτες θα υποστήριζαν μία τέτοια προοπτική όσο η Νέα Δημοκρατία υιοθετεί έναν δεξιόστροφο λόγο ενώ θεωρείται ότι κάτι τέτοιο θα αποτελούσε αμάσητη τροφή για τα «γεράκια» της Χρυσής Αυγής σε θέματα όπως το μεταναστευτικό.

Όπως σας έχει ενημερώσει το newsbomb.gr από την περασμένη Κυριακή, ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος ποσώς φέρεται να ενδιαφέρεται για τον ιδεολογικό προσδιορισμό και την ανάταξη του ΠΑΣΟΚ. Εκείνο που σχεδιάζει είναι η θέση του βασικού πολιτικού εταίρου στην κυβέρνηση πιέζοντας τον κ. Αντώνη Σαμαρά να κάνει ανασχηματισμό και επιχειρεί να τον πείσει να ολισθήσει σε ισορροπίες που θα εξυπηρετούν ισορροπίες βάσει των εκλογικών αποτελεσμάτων του Μαΐου κι όχι του Ιουνίου ή των τελευταίων δημοσκοπήσεων...