ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργή Λαλιώτη εναντίον βενιζελικών!

Οργή Λαλιώτη εναντίον βενιζελικών!

Τους χρεώνει απαξιωτικές διαρροές σε βάρος του...

Οργισμένος είναι τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο αποκαλούμενος και «Κιγκινάτος» του ΠΑΣΟΚ Κ. Λαλιώτης.

Φαίνεται ότι έπεσε θύμα των ένθεν κακείθεν διαρροών (μεταξύ βενιζελικών και παπανδρεϊκών) μετά τις αποκαλύψεις περί της διαχείρισης των οικονομικών του Κινήματος την περίοδο του ΓΑΠ.

Μάλλον θα πρέπει να θεωρηθεί… παράπλευρη απώλεια, εκτός αν οι βενιζελικοί δεν ξεχνούν ότι στην εσωκομματική μάχη του 2007 δεν στήριξε τον Βενιζέλο…

Επειδή ο Λαλιώτης είναι απ’ αυτούς που δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους, τον έχουν εξοργίσει διαρροές σε βάρος του από στελέχη που ο ίδιος πιστεύει ότι ανήκουν στο στενό επιτελείο του νυν αρχηγού του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα τις τελευταίες μέρες έχει διοχετευθεί έντεχνα σε δημοσιογράφους η δυσαρέσκεια αρκετών στελεχών εναντίον του Κ. Λαλιώτη, ότι αν και δεν έχει κανένα θεσμικό κομματικό αξίωμα ή ρόλο παρόλα αυτά συνεχίζει να διατηρεί γραφείο στην Ιπποκράτους, καθώς και γραμματειακή στήριξη. Μέχρι και ότι… προμηθεύεται το σώμα των εφημερίδων τον κατηγορούν ανώνυμα, αλλά έντεχνα!

Εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε, ότι πράγματι ο Λαλιώτης διατηρεί γραφείο στα κεντρικά κομματικά γραφεία, αλλά αυτό συμβαίνει ήδη απ’ το 2004, όταν –μετά τις εκλογές- έπαψε να κατέχει οποιοδήποτε θεσμικό κομματικό αξίωμα. Και ουδείς έκτοτε είχε διανοηθεί να τον εγκαλέσει γι’ αυτό, επειδή του αναγνωρίζεται η ιστορική διαδρομή του.

Κι όμως…

Κάποιοι το «θυμήθηκαν» μετά από εννιά χρόνια (!) και φρόντισαν έντεχνα να δημιουργήσουν κλίμα σε βάρος του, με ψιθύρους δυσαρέσκειας, διαρροές, ακόμα και δημοσιεύματα απαξιωτικά!

Φυσικά όλα αυτά έφτασαν στα αυτιά του και… ποιος είδε τον Λαλιώτη και δεν τον φοβήθηκε!

Μέχρι «προειδοποιητική» παράσταση έκανε σε στενό συνεργάτη του Βενιζέλου, ενώ λέει ότι αν δεν σταματήσει αυτή η άθλια σε βάρος του πρακτική, θα κάνει καταγγελία!

Σημειώνεται, ότι εκτός του Λαλιώτη οργισμένοι για διαρροές σε βάρος του είναι και οι πρώην γραμματείς του ΠΑΣΟΚ Μαρ. Ξενογιαννακοπούλου, Σ. Ξυνίδης και Γ. Ραγκούσης.

Μάλιστα –και είναι και αυτό ενδεικτικό του συνολικότερου κλίματος που επικρατεί εσωκομματικά- πολλά παπανδρεϊκά στελέχη καταλογίζουν διαρροές σε βάρος τους σε συγκεκριμένα στελέχη του κλίματος Βενιζέλου, όπως στον Σαλαγιάννη, τον Παναγιωτάκη και άλλους, αναφέροντας ακόμα και επαφές ορισμένων εξ αυτών με συγκεκριμένους δημοσιογράφους…