ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα Κεδίκογλου - ΣΥΡΙΖΑ για αλλοίωση δήλωσης Τσίπρα

Κόντρα Κεδίκογλου - ΣΥΡΙΖΑ για αλλοίωση δήλωσης Τσίπρα

«Καλύτερος συνήγορος του Μιχαλολιάκου» ο Τσίπρας κατά τον Σίμο Κεδίκογλου. Για «κατήφορο του κυβερνητικού εκπροσώπου» και «ευτελισμό της πολιτικής αντιπαράθεσης» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή σχόλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ περί «γκεμπελισμού», έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Όταν ο κ. Τσίπρας δηλώνει ότι «η δικαστική απόφαση δεν συνάδει με το περί δικαίου αίσθημα» δεν είναι ο καλύτερος συνήγορος του προφυλακισμένου κ. Μιχαλολιάκου και της Χ.Α.;

Πού είναι ο γκεμπελισμός;

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι την προηγούμενη ημέρα, λίγο μετά τις αποφυλακίσεις τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο κ. Τσίπρας δήλωνε στις Βρυξέλλες ότι «εμπιστεύεται απόλυτα την ελληνική δικαιοσύνη».

Τα ίδια έλεγαν τότε και οι επίσημοι συνήγοροι της Χ. Α., που την επομένη άλλαξαν και αυτοί γνώμη. Γκεμπελικό και αυτό;"

Προηγήθηκε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία η αξιωματική αντιπολίτευση επιτίθετο στον κυβερνητικό εκπρόσωπο:

"Μέχρι χθες είχαμε την εντύπωση ότι η μονταζιέρα της ΝΔ δούλευε μόνο για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αργά χθες το βράδυ ο κ. Κεδίκογλου φρόντισε να την αναβαθμίσει περιλαμβάνοντας και τον Πρόεδρό του, χαλκεύοντας απόσπασμα συνέντευξης στο ευρωπαϊκό δίκτυο Euronews.

Σε μια πρωτοφανή απόπειρα αλλοίωσης πρόσθεσε στην αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι η απόφαση της δικαιοσύνης που αφορούσε την απελευθέρωση των τριών της ΧΑ, δεν συνάδει με το περί δικαίου αίσθημα, την φράση "απόφαση για τη σύλληψη του Μιχαλολιάκου δεν συνάδει με το περί δικαίου αίσθημα".

Καταλήγοντας έτσι στο αβίαστο και λαθραίο συμπέρασμα ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι συνήγορος της ΧΑ.

Άραγε μέχρι που μπορεί να φτάσει ο κατήφορος του κυβερνητικού εκπροσώπου;

Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο ευτελισμός της πολιτικής αντιπαράθεσης;"