ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η νεολαία ΠΑΣΟΚ καπηλεύεται τον Παύλο Φύσσα

Η νεολαία ΠΑΣΟΚ καπηλεύεται τον Παύλο Φύσσα

Σε μία κίνηση που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις, η νεολαία ΠΑΣΟΚ τοποθέτησε στην επετειακή της διαδικτυακή αφίσα για το Πολυτεχνείο το πρόσωπο του δολοφονηθέντα από τη Χρυσή Αυγή, Παύλου Φύσσα.

Το πρόσωπο του νεαρού ράπερ βρίσκεται μάλιστα πλάι σε αυτά των Γρηγόρη Λαμπράκη, Σωτήρη Πέτρουλα και Νίκου Τεμπονέρα, σε μία κίνηση αμφιβόλου αισθητικής και πολιτικών συμβολισμών. Τοποθετούν στο ίδιο κάδρο μάλιστα και τον Ανδρέα Παπανδρέου, χρησιμοποιώντας τη φράση του πως «η Δημοκρατία, η Ελευθερία, η Εθνική Υπερηφάνεια δεν είναι ποτέ δώρο. Είναι απόκτημα και αποκτάται με αγώνα κάθε μέρα. Είναι θέμα μόνιμου Αγώνα».

Η αφίσα που κυκλοφορεί διαδικτυακά με αφορμή τα 40 χρόνια από την επέτειο του Πολυτεχνείου, υπογράφεται μάλιστα μετά από πολλά χρόνια από τη νεολαία του Κινήματος, η οποία το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί. Όπως πάντως σχολίαζε χρήστης του twitter, "στην προσπάθεια του Βενιζέλου να σώσει το κόμμα, είναι ικανοί να βάλουν πάνω σε αφίσα του ΠΑΣΟΚ ακόμα και τους Τομ και Τζέρυ"